ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Tuesday, August 6, 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!!!

-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                          Προς την οικονομική υπηρεσία Έδεσσας.
                                                       Προς το διοικητικό  τμήμα Δ.Ο.Υ Έδεσσας.
                                                       Προς τα κατώτερα στελέχη Δ.Ο.Υ Έδεσσας.
                                                       Προς την εισαγγελία Έδεσσας.
                                                       Προς το συμβούλιο πρωτοδικών Έδεσσας.
                                                       Προς την αστυνομική διεύθυνση Έδεσσας.
                                                       Προς τα αστυνομικά τμήματα του νομού Πέλλας.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.


Ως  έλληνας πολίτης σας επιστρέφω ως απαράδεκτα τα δύο πρόστιμα τα οποία μου επιβάλατε, που πρωτίστως σας τα υποδεικνύουν κατόπιν  εντολών τους οι  ανθελληνικές κυβερνήσεις.
      Σας κάνω γνωστό πως δεν αποδέχομαι καμία επιβολή προστίμου και καμία υποχρέωσή μου προς την υπηρεσία σας την στιγμή που με εξαπάτησαν επανειλημμένα σε προηγούμενες εκλογές με ψεύδη προκειμένου να υποτάξουν την χώρα και τον έλληνα.
       Σας κάνω γνωστό πως και εσείς με την σειρά σας γίνεστε συνεργοί κατά του έθνους, την στιγμή που πραγματοποιείτε εντολές ενός συστήματος που παραβίασε και παραβιάζει το ελληνικό υπάρχων σύνταγμα επανειλημμένα.
       Σας κάνω γνωστό πως ουδείς από το ελληνικό κοινοβούλιο ( ενσυνειδήτος) δεν βάζει την υπογραφή του ώστε να συμπληρωθεί το νούμερο των τριάντα για να οδηγηθούν οι προδότες του ελληνικού έθνους και οι καταχραστές του ελληνικού δημοσίου χρήματος στο απόσπασμα.
        Σας κάνω γνωστό πως όλοι οι δημόσιοι φορείς σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος, τουλάχιστον από της 24/11/2011   θεωρήστε προδότες  διότι συνεχίζετε να υλοποιείτε  τις εντολές αυτών που εξαπάτησαν τον έλληνα και πούλησαν οτιδήποτε έχει σχέση με την ύπαρξη της Ελλάδας και των παιδιών μας, διότι, κατηγορούνται επίσημα πλέον από το ηθικό κομμάτι της ελληνικής δικαιοσύνης για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, με μόνη εφαρμογή την ενσυνείδητη υπογραφή 30 βουλευτών για την παραπομπή τους. Υπογραφή που δεν καταθέτουν ούτε οι συμπαιγνιακή προδότες δήθεν πατριδοκάπηλοι της αντιπολίτευσης.
       Σας κάνω γνωστό σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο του συντάγματος, στρατιωτικοί , αστυνομικοί, και ιερωμένοι καταπατούν τον όρκο τους, διότι οι δύο πρώτοι αδιαφορούν για τα όσα συμβαίνουν στον ελλαδικό χώρο, ΚΑΤΑΠΑΤΏΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ και οι δεύτεροι συνεχίζουν να ορκίζουν κυβερνήσεις υπό κατοχή, παραβιάζοντας και αυτοί με την σειρά τους το άρθρο 120 προκειμένου να αποκομίζουν το καθημερινό τους.
       Σας κάνω γνωστό πως τα υψηλά ιστάμενα ανήθικα κλιμάκια της δήθεν ελληνικής δικαιοσύνης διαγράψανε την καταγγελία, της πρώην προέδρου της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας και άλλων πολιτών. Καταγγελία που επιβεβαιώνει  πως παραποίησαν τα στοιχεία του κράτους για να μας εντάξουν στο Δ.Ν.Τ  και ήτοι την επιβολή τριών ανθελληνικών κατοχικών προδοτικών μνημονίων με σκοπό την αφαίμαξη δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
     
 Σας κάνω γνωστό πως το σύνολο των αυτοκτονιών στην Ελλάδα προήλθε από  δικές σας χρεωστικές επιστολές απειλώντας τους πολίτες με κατάσχεση του αναφαίρετου δικαιώματος της ιδιόκτητης περιουσίας. Αδιαφορώντας και εσείς για την επιβίωση τους.
     Σας κάνω γνωστό  το μίσος που νιώθει ο έλληνας πολίτης προς την υπηρεσία σας και ήτοι στα πρόσωπά σας.( κοινωνικές αντιδικίες = εμφύλιος).

Σας κάνω γνωστό πως σας χρησιμοποιούνε μέχρι να μας αποδυναμώσετε τελείως, έπειτα θα έρθει και η δικιά σας σειρά,  τότε να δούμε που θα κρυφτείτε.

Σας ενημερώνω πως με τις παρακάτω δόλιες μεθόδους οδήγησαν την επιχείρηση μου και άλλων ελλήνων, στην χρεοκοπία ώστε να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

1ον Με την δόλια μέθοδο του ιδίου του Κράτους για επενδύσεις στον τομέα μου και διάφορους άλλους κλάδους μετά το 2007, μέσο των διαφόρων προγραμμάτων που προωθούσαν για την απορρόφηση των δήθεν Ευρωπαϊκών κονδυλίων την στιγμή που γνώριζαν την ήδη από αυτούς προμελετημένη οικονομική κατάσταση της χώρας.
2ον Με την δόλια μέθοδο των υπερχρηματοδοτήσεων  την στιγμή που γνώριζαν την δολίως προμελετημένη οικονομική κατάσταση της χώρας.
3ον  Με την δόλια μέθοδο της απότομης παύσεως των χρηματοδοτήσεων λόγο της άυλης κρίσης που δημιούργησαν η δήθεν Ελληνικές κυβερνήσεις, εν καιρώ επενδύσεων.
4ον  Με την δόλια μέθοδο συντήρησης των καρτέλ πωλήσεων  προϊόντων προς εμάς, που αφορούσαν την λειτουργικότητά  μας.
5ον Με την δόλια μέθοδο της απότομης πτώσης των τιμών των προϊόντων μας και την απότομη αύξηση των υλών ενέργειας και κόστους.
6ον  Με την δόλια μέθοδο αύξησης της φορολογίας την στιγμή που περιορίσανε τα έσοδα και αυξήσανε το κόστος ζωής, λόγο ανύπαρκτης παιδείας, ανύπαρκτης υγείας, και κατανάλωσης ειδών πρώτης ανάγκης.
7ον   Με την δόλια μέθοδο κατάργησης των ερευνητικών ιδρυμάτων στον τομέα μας.
8ον  Με την δόλια μέθοδο υποθήκευσης των ακίνητων περιουσιών μας στην ΑΤΕ, μέσω δανείων με σκοπό το ξεπούλημα της στην χρεοκοπημένη Πειραιώς και την αφαίμαξη των ακινήτων μας.
9ον  Με την δόλια μέθοδο ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗΣ εμβολίων στα ζώα μας με σκοπό την εξάπλωση νόσων και ήτοι την υποχρεωτική σφαγή των μονάδων.
10ον  Με την δόλια μέθοδο κατάργησης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, λιπασματοβιομηχανίας, και σποροπαραγωγής με σκοπό την αύξηση του κόστους και την μείωση της ανταγωνιστικότητας με τους εταίρους.
11ον  Με την δόλια μέθοδο δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα κατά 70% με σκοπό την αφαίμαξη κεφαλαίου, την στιγμή που εισήγαγαν με την ευχή του υπουργείου εμπορίου προϊόντα από κίνα χωρίς δασμούς.

Θα σταματήσω κάπου εδώ διότι οι δόλιες μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν είναι πάρα πολλές με μοναδικό σκοπό την αφαίμαξη του ιδιόκτητου κεφαλαίου και όχι την ανάπτυξη την οποία είχαν επικαλεστεί, οι Εβραιοσαξονικές κυβερνήσεις της Χώρας.
Ως αφυπνισμένος  Έλληνας πολίτης το θεωρό υποχρέωσή μου να σας πω ότι δείχνετε υποταγή σε παρά  φύση ανωτέρους σας, διότι η ανωτερότητα σύμφωνα με το αρχέτυπο ελληνικό δίκαιο κρίνετε από αγώνες πνεύματος βάσει ορθολογισμού και όχι λόγο αρχαιότητος θέσεως. Παρά φύση ανώτεροί σας  οι οποίοι παραποίησαν τα στοιχεία του Κράτους ώστε να ενταχθεί η χώρα στο περίφημο ΔΝΤ και με συνέχεια να καθιερώσουνε τρία μνημόνια  και ήτοι την αντισυνταγματική τους κατοχύρωση με σκοπό την αφαίμαξη της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Παρά φύση ανώτεροί σας που με την σειρά τους υποτάσσονται σε ξένους παρά φύση ανώτερούς τους, που παίρνουν εντολές και τις δίνουν με την σειρά τους  για την κατάλυση του ελληνικού δικαίου, της ελληνικής τέχνης, του ελληνικού πνεύματος, του ελληνικού τρόπου ζωής, την αφαίμαξη της ελληνικής περιουσίας και ήτοι τις κοινωνικές αντιδικίες με σκοπό έναν εμφύλιο, μεταξύ αλληλοκαταναλούμενων τάξεων, την πτώση των θεσμών, της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χαθεί η επαφή με την κοινωνία και την αύξηση των αυτοκτονιών κατά 40%.

Παρά φύση ανώτεροι σας οι οποίοι δημιούργησαν έναν αόρατο εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των ελλήνων μέσο των διαφόρων επαγγελματικών τάξεων, εκμεταλεύοντας η μια τάξη την άλλη, χρησιμοποιώντας τα δήθεν πνευματικά δικαιώματα, δίνοντας το άλλοθι στην πάρα φύση ανώτερη τάξη να ληστεύει την πάρα φύση κατώτερη π.χ οι μισθοί σας, τα φακελάκια και λοιπά.
Εδώ πρέπει να τονίσω πως η ιδιωτική περιουσία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου ώστε να μπορεί να επιβιώνει, όπως επίσης και η δημόσια περιουσία για την επιβίωση του έθνους.
(Πρέπει να ξέρετε πως το  κάθε ζωάκι σε αυτόν τον πλανήτη έχει ένα λαγούμι που αντιπροσωπεύει το σπίτι του και μία περιοχή που αντιπροσωπεύει την πατρίδα του, όπου τα προστατεύει με νύχια και με δόντια προκειμένου να επιβιώσει).
Ως Έλληνας πολίτης θεωρό απαράδεκτες τις επιστολές τις οποίες ταχυδρομείτε, εκτελώντας εντολές παρά φύση ανωτέρων σας, αυτών των οποίων εξασκούν εσωτερική βία στους έλληνες πολίτες, αυτών των οποίων δέχονται εξωτερική βία από ηγέτες χωρών που οι χώρες τους παραπαίουν οικονομικά και είναι  σε χειρότερη κατάσταση από την χώρα μας, όπου  την μεταφέρουν στους έλληνες πολίτες, αυτών των οποίων επιβάλουν την βία μέσω απειλών στους πολίτες, ενώ έχουν φροντίσει να υπάρχει ανομία και ασυλία για την προστασία τους, αυτών των οποίων, που ενώ θα έπρεπε να ασκείται βία από τους πολίτες προς αυτούς διότι εκλέχτηκαν δια να καταστείλουν την εσωτερική βία με σκοπό την επανένωση των ελλήνων για αντιμετώπιση της εξωτερικής βίας, αυτών των οποίων  μας οδήγησαν  σε αυτοκτονίες , μεταναστεύσεις, δόλιες μεθόδους φορολογίας, δόλιες μεθόδους οικονομικών καταστροφών των ελληνικών επιχειρήσεων, δόλιες μεθόδους εισαχθέντων παράνομων μεταναστών, δόλιες μεθόδους κατάργησης της στρατιωτικής άμυνας της χώρας, δόλιες μεθόδους παράνομων εισαχθέντων προϊόντων χωρίς δασμούς, από τρίτες εχθρικές χώρες με σκοπό το κλείσιμο των δικών μας επιχειρήσεων, ώστε να μην μπορεί η χώρα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, όπως, να είναι αυτάρκης στον πρωτογενή  και βιομηχανικό τομέα με σκοπό να οδηγηθεί η Ελληνική κοινωνία σε λιμό και ανίκανη για άμυνα, είτε από ξένους επενδυτές η γειτονικούς εχθρούς με προσχεδιασμένα επεκτατικά ανθελληνικά σχέδια.

Είστε συνεργοί, διότι με την σειρά σας και λόγο των θέσεων σας μεσολαβείτε ώστε η βία να φτάσει στον μέσο και κατώτερο πολίτη. Προδοσία εκ μέρους σας;  ΝΑΙ.
Αν και είμαι κατά της δημοκρατίας, Δημοκρατία σημαίνει, ισοτιμία, ισονομία, ισογορία, ασυλία οι προδότες, ασυλία και εμείς.
  
Άσχετα με το αν αναλαμβάνω την ευθύνη για την σύνταξη της παρούσης, σας κάνω γνωστό πως στο τέλος του κειμένου θα σας παρουσιάσω ένα μικρό μέρος από τους συνυπογράφοντες και σας θυμίζω για δεύτερη φορά  πως θεωρήστε από μεγάλο μέρος του τοπικού ελληνικού πληθυσμού συνεργοί, ώστε να επέλθει η κατάλυση του ελληνισμού, επίσης θεωρούνται συνεργοί και όποιες άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως η ελληνική αστυνομία που ενώ πληρώνετε από τον έλληνα πολίτη να τον προστατεύει από την εσωτερική βία, από όπου και αν προέρχεται, (πάντα  βάση με το σύνταγμα ) αυτοί προστατεύουν και  εκτελούν τις εντολές της τρικοματικής ανθελληνικής κυβέρνησης, υποταγμένη στην τρόικα. Εξίσου συνένοχοι οι εκπαιδευτικοί που δέχονται να διδάσκουν παραποιημένη ιστορία, παραποιημένο αλφάβητο και άλλα.

Γνωρίζω τις ελαφρώς ανθρωπιστικές προσπάθειες που κάνετε για να χαλαρώσετε την θηλιά γύρω από τον λαιμό μας. Δεν κάνετε τίποτα το ουσιώδες από την στιγμή που συνεχίζετε να είστε εκτελεστές των ανθελληνικών εντολών, των οποίων δέχεστε φοβούμενη την καθαίρεση των θέσεών σας και ήτοι, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να έχετε το δικό σας άντερο γεμάτο αδιαφορώντας για τους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Με το να εκτελείτε τις εντολές που παίρνετε, οδηγείται συνέλληνες στην φτώχεια, στην αυτοκτονία, στην αδυναμία εκπαίδευσης των νέων ελλήνων, στις κατασχέσεις  ιδιωτικών περιουσιών που έγιναν με μόχθο γενεών και αίμα.

Προκειμένου να έχετε να ταΐσετε εσείς τα παιδιά σας στερείται με τις πράξει σας το φαγητό από παιδιά άλλων οικογενειών,  το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθερα και το σοβαρότερο, την περηφάνια που αρμόζει στον έλληνα, λόγο αρχαίου ένδοξου ελληνικού παρελθόντος.

Σας θυμίζω το παράδειγμα της Ινδίας επί Κάντυ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω και το άρθρο 120 του συντάγματος,  καθ’ όλη την διάρκεια που η πατρίδα μου και το σύνταγμα θα τελούν υπό κατοχή από επίορκους νομοθέτες οι οποίοι κατηγορούνται επίσημα από το ηθικό κομμάτι της ελληνικής δικαιοσύνης για εσχάτη προδοσία και μου επιβάλουν αντισυνταγματικός την μη, η οικονομική βία έχω το δικαίωμα και  είναι υποχρέωση μου να αντιδράσω απέναντι σε όποιον εκτελεί η μεταβιβάζει σε εμένα και στους συμπολίτες μου πράξεις που μας στερούν το δικαίωμα της ζωής και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και ήτοι, να πράξω αναλόγως σε περίπτωση που συνεχίζετε να λειτουργείτε προδοτικά κατά του έθνους και των οικογενειών μας.

Αν σας έχει μείνει ίχνος ελληνικής συνείδησης οφείλετε να αντιδράσετε με βάσει την ορθολογιστική του Αριστοτέλη και των υπολοίπων Σοφών της αρχαίας Ελλάδας, αυτών που έδωσαν και δίνουν τα φώτα σε όλο τον πλανήτη. Θα το πράξετε, αν  αισθάνεστε Έλληνες και δεν είστε απλά Ελλαδίτες.

Ο φόβος και ο πανικός είναι το μεγαλύτερο όπλο τους.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  Α.Φ.Μ Ο33164637--- Α.Δ.Τ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 4 ΑΡΙΔΑΙΑ.


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ:
  


 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  Α.Φ.Μ Ο33164637--- Α.Δ.Τ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 4 ΑΡΙΔΑΙΑ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ   ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ . --------   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :  ΟΔΟΣ  ΕΛΠΙΔΟΣ  12  ,  ΝΕΑ  ΙΩΝΙΑ  ΒΟΛΟΥ . ------   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΓΕΝΝΗΣΗΣ  :  31  ΜΑ'Ι'ΟΥ   1947  ,  ΒΟΛΟΣ . -------  ΑΡΙΘΜΟΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ   ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ  :   Δ .  424 419  ,  ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΒΟΛΟΥ .  ---------    ΙΔΙΟΤΗΤΑ :  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΤΟΥ  ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΕΝΟΠΛΟΥ  ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ  Ο.Ε.Α.  ,  ΟΜΑΔΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ,  ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΤΗΣ  Ο.Ε.Α. , 
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ  ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  ΤΗΣ  Ο.Ε.Α. . 

ΖΙΓΚΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,                            ΑΘΗΝΑ                    Μ-281235.

ΑΓΙΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                      ΑΓΡΙΝΙΟ                  Χ-227664

Παπανακος Αποστολος
Κατοικος Κατερινης
Διευθυνση: Β. Ταβατζη 3,  60100 κατερινη
Αριθμος Ταυτοτητας: AH 322892


No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)