ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Tuesday, August 27, 2013

Ελληνική συνδρομή για τη Συρία -ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΛΗΦΘΗ  . ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ  ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ". ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΣΣΑΝΤ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΑΝΘΕΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ  ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ". 


 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ  ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ  ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ  ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΙΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ(ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ  ΕΠΗΡΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ  ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΩΝ  ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ.

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ  Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ . Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Ελληνική συνδρομή για τη Συρία ζητούν οι ΗΠΑ





Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη έφτασαν στην Κύπρο, αποκαλύπτει η Guardian - Εντονο διπλωματικό παρασκήνιο: Η Ουάσινγκτον ανέβαλε συνάντηση με Ρωσία για την επίθεση με χημικά στη Συρία - Πώς απαντά η Ρωσία
Την ελληνική συνδρομή με παροχή διευκολύνσεων για διέλευση πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων και χρήση των στρατιωτικών βάσεων της Σούδας και της Καλαμάτας ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής και επισήμως η Ουάσινγκτον στο πλαίσιο των σχεδιασμών για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Η Ελλάδα ωστόσο έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να μετάσχει ενεργά με αποστολή δυνάμεων σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.


Με την κυβέρνηση να προβληματίζεται για τις διαστάσεις που μπορεί να λάβει οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση στην περιοχή εξέτασε το ζήτημα σε σε ευρεία υπηρεσιακή σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο τη Δευτέρα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Με ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει ως «απολύτως απαράδεκτη» και «προκλητική» κάθε ενέργεια παρεμπόδισης του έργου των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ, οι οποίοι διερευνούν τις πραγματικές συνθήκες της επίθεσης με χημικά όπλα στη Συρία.Το ΥΠΕΞ εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση, ύστερα από ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης στη Συρία.

Παράλληλα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη επίσκεψη στο Κάιρο, κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργού Εξωτερικών της Αιγύπτου, Ναμπίλ Φάχμι με τον οποίο ο αντιπρόεδρος είχε πρόσφατα επικοινωνία.

Αεροσκάφη στην Κύπρο

Την προσγείωση μαχητικών και μεταφορικών αεροσκαφών στην αεροπορική βάση της βρετανικής Αεροπορίας στο Ακρωτήρι Λεμεσού στην Κύπρο αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Guardian.

Η εφημερίδα επικαλείται τις πληροφορίες της από τη μαρτυρία δύο πιλότων της πολιτικής Αεροπορίας οι οποίοι όπως αναφέρει πετούν τακτικά στη Λάρνακα και είδαν μεταφορικά αεροσκάφη C-130 μέσα από το πιλοτήριο να κατευθύνονται προς τη βρετανική βάση όπως και σχηματισμούς μικρότερων αεροσκαφών μέσα από τις οθόνες των ραντάρ τους με κατεύθυνση από την Ευρώπη όπως είπαν.

Αντίστροφη μέτρηση για επίθεση

Η αντίστροφη μέτρηση για το καθεστώς Ασαντ έχει όντως αρχίσει με τις ΗΠΑ να ανακοινώνουν σήμερα, Τρίτη ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση με ρώσους διπλωμάτες στη Χάγη για εξεύρεση λύσης στον εμφύλιο της Συρίας.

Στη συνάντηση επρόκειτο να συζητηθούν σχέδια για μια διεθνή ειρηνευτική διάσκεψη για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στη Συρία.

Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση αναβλήθηκε «λόγω των διαβουλεύσεων και επαφών που έχουν δρομολογηθεί για να δοθεί η αρμόζουσα απάντηση στην επίθεση με χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου».

Η Ρωσία εξέφρασε τη "λύπη" της για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να αναβάλουν τη διμερή συνάντηση με θέμα τη Συρία, δήλωσε σήμερα ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκατίλοφ.

"Είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι εταίροι μας αποφάσισαν να ματαιώσουν τη διμερή συνάντηση ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ κατά την οποία επρόκειτο να συζητηθούν θέματα που συνδέονται με τη σύγκληση μιας διεθνούς διάσκεψης για τη Συρία", έγραψε ο Γκατίλοφ στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Γκατίλοφ έκανε σαφές στο μήνυμά του στο Twitter πως οι ΗΠΑ έλαβαν την απόφαση για την αναβολή της συνάντησης μονομερώς.

Το γεγονός ότι έγινε χρήση χημικών όπλων στις 21 Αυγούστου κοντά στη Δαμασκό είναι "αδιαμφισβήτητο", διαβεβαίωσε χθες Δευτέρα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, η χώρα του οποίου διεξάγει διαβουλεύσεις για μια ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση εναντίον του συριακού καθεστώτος, τη στιγμή που οι ειδικοί του ΟΗΕ συλλέγουν δείγματα στον τόπο της φερόμενης επίθεσης.

"Χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν στη Συρία", δήλωσε ο Κέρι προς δημοσιογράφους στη διάρκεια παρέμβασής του στην Ουάσιγνκτον, προσθέτοντας πως "αυτό είναι αδιαμφισβήτητο".

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας χαρακτήρισε "ηθικά αισχρή" τη χρήση αυτών των όπλων, που φέρεται ότι προκάλεσε το θάνατο περισσοτέρων των 1.000 ανθρώπων την περασμένη Τετάρτη στην ανατολική Γούτα, σύμφωνα με την αντιπολίτευση στο σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Χωρίς να υποδείξει κάποιον ως ένοχο, ο Τζον Κέρι διαβεβαίωσε ότι "ο πρόεδρος Ομπάμα πιστεύει πως αυτοί που προσφεύγουν στα πιο φρικτά όπλα εναντίον των πιο ευάλωτων πληθυσμών του πλανήτη πρέπει να λογοδοτήσουν".

Ωστόσο ο Κέρι δεν έκανε λόγο για κάποιο σχέδιο για πλήγματα εναντίον του καθεστώτος της Δαμασκου.

Ο Λευκός Οίκος επίσης διέψευσε πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας "Τέλεγκραφ" σύμφωνα με τις οποίες η Ουάσινγκτον και το Λονδίνο ετοιμάζονται να αναλάβουν κοινή στρατιωτική δράση "μέσα στις προσεχείς ημέρες".

Τις τελευταίες ημέρες, ο υπουργός Άμυνας Τσακ Χέιγκελ είχε δηλώσει πάντως ότι οι αμερικανικές δυνάμεις είναι έτοιμες να δράσουν αν κριθεί απαραίτητο.

Επί του πεδίου, οι ερευνητές του ΟΗΕ κατάφεραν τελικά να μεταβούν στη Μοανταμίγιατ αλ-Σαμ, μια τοποθεσία στη νοτιοδυτική Δαμασκό που ελέγχεται από τους αντάρτες και έγινε την Τετάρτη στόχος, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, μιας επίθεσης με χημικά όπλα από το καθεστώς.

Παρά "τις πολύ δύσκολες συνθήκες", μπόρεσαν "να επισκεφθούν δύο νοσοκομεία και να μιλήσουν σε μάρτυρες, επιζήσαντες και γιατρους και μπόρεσαν επίσης να συλλέξουν δείγματα", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν.

Θα πρέπει "να περιμένουμε λίγο για να έχουμε την πρώτη γνώμη του δρος (Όκε) Σέλστρεμ", του επικεφαλής της ομάδας, για τα στοιχεία αυτά, πρόσθεσε.

Ένας εκπρόσωπος του ΟΗΕ διευκρίνισε πως η συλλογή πληροφοριών και δειγμάτων ήταν "πολύ παραγωγική" και η ομάδα "φαινόταν πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά της". Πρόσθεσε πως οι ειδικοί συνέχιζαν σήμερα τη δουλειά τους, χωρίς να προσδιορίσει πού.

Λίγο νωρίτερα, οι ειδικοί είχαν αναγκασθεί να ανακρούσουν πρύμναν, καθώς το πρώτο όχημα της ομάδας "επλήγη εσκεμμένα και επανειλημμένα από πυρά σκοπευτών που δεν ταυτοποιήθηκαν", σύμφωνα με εκπρόσωπος του ΟΗΕ, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ενώ το καθεστώς και οι αντάρτες αλληλοκατηγορήθηκαν για τα πυρά αυτά, ο Μπαν εξέδωσε "αυστηρή διαμαρτυρία" προς αμφότερα τα μέρη.

Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν από την πλευρά τους τη Δαμασκό ότι βομβάρδισε εκ νέου χθες τον τόπο της επίθεσης της 21ης Αυγούστου επιχειρώντας να κρύψει τις αποδείξεις.

Απαντώντας στις κατηγορίες για προσφυγή στα χημικά όπλα, ο πρόεδρος Άσαντ δήλωσε πως είναι "αντίθετο στη λογική" να κατηγορεί κανείς το καθεστώς του πριν διεξαχθεί έρευνα. Προειδοποίησε επίσης πως σε περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης, "οι ΗΠΑ θα υποστουν μια αποτυχία".

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν ενώ διεξάγονται διαβουλεύσεις για ενδεχόμενη ξένη στρατιωτική δράση.

Ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ουίλιαμ Χέιγκ δήλωσε πως είναι "δυνατόν" να δοθεί απάντηση στη χρήση χημικών όπλων χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του πως το καθεστώς χρησιμοποίησε στις 21 Αυγούστου χημικά όπλα, ο Χέιγκ έκρινε πως μια επέμβαση είναι δυνατή για λόγους "ανθρωπιστικής καταστροφής".

Σύμφωνα με το γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς, οι δυτικές χώρες θα αποφασίσουν μια απάντηση "μέσα στις ερχόμενες ημέρες" ενώ η Τουρκία δήλωσε έτοιμη να συμμετάσχει σ' ένα συνασπισμό εναντίον της Συρίας ακόμη και χωρίς τη συναίνεση του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι δυτικές χώρες θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν χειρουργικά πλήγματα εναντίον στρατηγικής σημασίας συμφερόντων, χωρίς ωστόσο να εμπλακούν σε μια επέμβαση μακράς διαρκείας.

Το Ιράκ ανακοίνωσε πως αντιτίθεται στη χρήση του εναέριου χώρου του ή του εδάφους του για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Εντούτοις η Ρωσία, ισχυρή και πιστή σύμμαχος του συριακού καθεστώτος, προειδοποίησε εναντίον μιας στρατιωτικής επέμβασης χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, εκτιμώντας πως θα ήταν "επικίνδυνη" και θα συνιστούσε "μια παράνομη παραβίαση του διεθνούς δικαίου".

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία με το βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος συντόμευσε τις διακοπές του, κατά την οποία υποστήριξε κυρίως πως δεν υπάρχουν "αποδείξεις ούτε για τη χρήση χημικών όπλων, ούτε για το ποιος ευθύνεται γι' αυτή, αν έγινε".

Το Ιράν, άλλος σύμμαχος του συριακού καθεστώτος, προειδοποίησε τις ΗΠΑ για "σκληρές συνέπειες" σε περίπτωση που επέμβουν.

Η Κίνα έκανε λόγο για "σύνεση ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανάμιξη".

Η Γερμανία δήλωσε πως θα ενέκρινε ενδεχόμενη "δράση" της διεθνούς κοινότητας αν επιβεβαιωνόταν η χρήση χημικών όπλων, ενώ η Σαουδική Αραβία κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας να αναλάβει δράση έπειτα απ' αυτές τις "τρομερές σφαγές" που διαπράχθηκαν, όπως υποστήριξε, από τη Δαμασκό.

Η διεθνής κοινότητα "δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη", δήλωσε ο αυστραλός πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ, η χώρα του οποίου αναλαμβάνει τον ερχόμενο μήνα την κυκλική προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Χθες υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι δυτικών χωρών και χωρών της περιοχής άρχισαν μια διήμερη σύνοδο στην Ιορδανία για να συζητήσουν ενδεχόμενα "σενάρια" μετα΄τις "επικίνδυνες εξελίξεις" στη Συρία, σύμφωνα με το Αμάν.

Μια αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων ισραηλινών αξιωματούχων έγινε εξάλλου δεκτή χθες στο Λευκό Οίκο για να συζητήσει κυρίως για τη Συρία. Το Ισραήλ έχει ήδη πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Δαμασκού με στόχο αποθήκες που πιστεύεται ότι είχαν χημικά όπλα. 


(ΠΗΓΗ: amphiktyon.blogspot.gr)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)