ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Monday, August 26, 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ / ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ




Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας, αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού. Τα περισσότερα καταλήγουν ότι 
υπάρχει πλαστογράφηση του οπτικού υλικού που παρουσιάζεται ως αποδεικτικό για την δολοφονική επίθεση.

To ειδησεογραφικό Sham Times θέτει τ’ αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με την φερόμενη επίθεση με χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού που καταγγέλει η συριακή αντιπολίτευση :

• Πώς συναντήθηκαν όλα αυτά τα παιδιά σε μια περίοδο που δεν λειτουργούν τα σχολεία ούτε πραγματοποιούνται κάποιες συλλογικές δραστηριότητες;Και ιδίως που βρέθηκαν όλα αυτά τα παιδιά από κοινού συναθροισμένα σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως τομείς στρατιωτικών επιχειρήσεων;

• Που είναι οι γονείς ή οι συνοδοί τους να τα κλάψουν;Τα χημικά εισέβαλαν στα σπίτια και έπληξαν επιλεκτικά παιδιά ;

• Η περιοχή που θεωρητικά δέχθηκε το χτύπημα απέχει μόλις 10΄από την έδρα διαμονής της Επιτροπής του ΟΗΕ. Μέχρι και ειδικός αναλυτής στο FRANCE 24 δήλωσε ότι μια τέτοια ενέργεια θα ισοδυναμούσε με πολιτική αυτοκτονία του Άσσαντ.Όχι μόνο δεν υπήρχε το έρισμα αλλά πολύ περισσότερο, υπήρχε το ισχυρό αντικίνητρο αυτό της παρουσίας του ΟΗΕ σχεδόν μέσα στην πληγείσα περιοχή.

• Σύμφωνα με τη Συριακή Μετεωρολογική υπηρεσία η ταχύτητα του ανέμου στη Δαμασκό τη δεδομένη ημερομηνία κυμάνθηκε μεταξύ 23 και 25 χλμ.την ώρα.Μ’αυτήν την ταχύτητα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες η χρήση χημικών όπλων θα είχε προκαλέσει τον θάνατο σε πολλούς κατοίκους των γύρω περιοχών.Κανείς απ’αυτούς που ζουν σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων από εκεί δεν ισχυρίσθηκε ότι προσβλήθηκε από τα δηλητηριώδη αέρια.

• Αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης πέρασε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ την ίδια ώρα που περέμεναν ερμητικά σιωπηλά για τη μεγαλύτερη θρησκευτικο-εθνοτική εκκαθάριση με εκατοντάδες θύματα στη Λαττάκεια.Τα θύματα έφεραν ακρωτηριασμό άκρων και ήταν αποκεφαλισμένα με γουαχαμπιτικό τρόπο.Οι νεώτερες πληροφορίες μιλούν για 300 νεκρούς.

• Είναι σαφές ότι αν σκοτώθηκαν κάποια παιδιά, αυτό συνέβη πριν την υποτιθέμενη ρίψη. Πότε , που ,και από ποιόν σκοτώθηκαν ; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα που χρήζει απάντησης.

• Οι servers της εταιρείας YOUTUBE δημοσίευσαν και ανήρτησαν όλα τα επίμαχα βίντεο στις 20/08/13 δηλαδή μια ολόκληρη ημέρα πριν από την διάπραξη της υποτιθέμενης ρίψης των χημικών.Μάλιστα ορισμένα σχόλια δημοσιεύθηκαν 19 ώρες πριν την καταγγελία. Πως εμφανίζονται τα θύματα πριν να πληγούν ; 

Αυτά είναι τα links που δίνει το SHAM NEWS, για τις ετεροχρονισμένες αναρτήσεις στο YOUTUBE, όπου η ανάρτηση φέρει ημερομηνία δημοσίευσης 20/08/13, μια ημέρα πριν τις επιθέσεις :

http://youtu.be/L6B8wq1VXN0 

http://youtu.be/VGOAmM1rN8s 

http://youtu.be/PXwS4_E3OQE 









Το αξιοπερίεργο είναι ότι αυτά διαδραματίζονται την ώρα ακριβώς της κηδείας των 300 νεκρών της Λαττάκειας που περιφρόνησε σύσσωμoς ο διεθνής τύπος.Ενώ υπήρχε σε εξέλιξη συνάντηση του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ με τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας Bandar Bin Sultan που του κατέθεσε αίτημα να σταματήσει η αποφασιστική επιχείρηση του συριακού στρατού στα περίχωρα της Δαμασκού.Και το πιο σημαντικό : σε απόσταση 4χλμ.από την γραμμή πυρός στην Αν.Γκούτα είναι το ξενοδοχείο « Four Seasons” όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΟΗΕ.Το Γενικό Επιτελείο του Στρατού καταγγέλει βρώμικο πόλεμο των ΜΜΕ.Ο Οmran Zoubi υπουργός πληροφοριών δηλώνει ότι μόνο η αντιπολίτευση έκανε χρήση χημικών, κάτι που στις 5 Μαίου αποδέχθηκε η Κάρλα Ντελ Πόντε.

Στο Euronews (21/08/13), ο Stephen Johnson ειδικός στα χημικά όπλα που εργάζεται στο Λονδίνο, εξέτασε ενδελεχώς τα βίντεο με τα φερόμενα θύματα. « Yπάρχουν σκηνές » , δήλωσε « που μοιάζουν κάπως σουρεαλιστικές σαν να παίζουν οι συμμετέχοντες σε έργο.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ψεύτικα αλλά σε κάθε περίπτωση ενσπείρει την αμφιβολία.Κάποια άτομα έχουν αφρό στο στόμα.Αυτός είναι λευκός και καθαρός και όχι πυκτός με αίμα και κιτρινωπός που όφειλε να είναι αν υπήρχαν εσωτερικά τραύματα. »

Το Sham Times επίσης θεωρεί ότι το όλο γεγονός δεν είναι παρά η αντίδραση σε απόφαση του Πενταγώνου και του αμερικανού στρατηγού Martin E.Dempsey που δήλωσε ότι δεν θα σταλεί καμιά βοήθεια στην αντιπολίτευση αφού οι αντάρτες που μάχονται την κυβέρνηση Άσσαντ δεν θα υποστηρίζουν τα αμερικάνικα συμφέροντα αν πάρουν την εξουσία.

Το ανεξάρτητο γαλλικό δίκτυο Voltaire προυσιάζει όλο το αποδεικτικό υλικό και τα αδιάσειστα στοιχεία που φανερώνουν ότι όλα τα επίμαχα βίντεο αναρτήθηκαν στις 20/08/13 .Σ’αυτά προβάλονται εικόνες με παιδιά που μοιάζουν ναρκωμένα.Επίσης απουσιάζει παντελώς το σκηνικό επίσημων ή έστω στοιχειωδών ιατρικών εγκαταστάσεων.Αποτυπώνονται μόνο κάποια παραβάν.Ταυτοποιεί φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί με θύματα των τοξικών με φωτογραφία είχαν δημοσιεύσει οι αδελφοί μουσουλμάνοι από Αίγυπτο.Δίνει αντίστοιχα link στο Youtube όπου η ημερομηνία ανάρτησης προηγείται αυτής των επιθέσεων :

http://youtu.be/fSvm8mDZyOY 

http://youtu.be/sZuYpsZZTlc 

http://youtu.be/6O-G9HQru_o 

http://youtu.be/_dVgO6LPKpk 







Το ίδιο δίκτυο υπενθυμίζει ότι το 2003 οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν αντίστοιχη κατηγορία κατά του Ιράκ για να εισβάλουν στο έδαφός του.Ο Colin Powell κουνούσε επιδεικτικά μια φιάλη γκαζιού στο Συμβούλιο Ασφαλείας και είχε προβάλει σε Power Point μοντάζ από εικόνες και βίντεο για να στηρίξει τις κατηγορίες.Μετά την ολοσχερή ισοπέδωση του Ιράκ αναγνώρισε ότι το υλικό ήταν πλαστό και ότι είχε παραπλανηθεί η διεθνής κοινότητα. 

Tο Nouvel Observateur (22/08/13) , αναρωτιέται υπαινικτικά : « Τελικά ποιός είναι ο απολογισμός των θυμάτων ; » Αναφέρει τις αντιφάσεις των αριθμών και όχι μόνο στα στοιχεία που προσκομίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης :

• Ο Σάμπρα μιλάει για 1.3ΟΟ νεκρούς από χημικά.

• Ο Rami Abdel Rahmane που διαχειρίζεται το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, μιλάει για 136 νεκρούς.Δεν επιβεβαιώνει την χρήση χημικών.

• Ο Οubaid al Moufti της Ένωσης των Συριακών Οργανώσεων για Ιατρική Βοήθεια που επίσης πρόσκειται στην αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι οι νεκροί είναι 1188, εκ των οποίων οι 540 από τα χημικά.

• Ο εκπρόσωπος τύπου της Συριακής αντιπολίτευσης στο Παρίσι Fahad al Masri στο ΒFM TV έφτασε στο σημείο να μιλάει για 1.700.Δήλωσε επίσης ότι πολυάριθμοι ενήλικοι και παιδιά είναι σε κώμα και παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

Πόσο απέχει το 136 από το 1700 ; Πόσο απέχει η αλήθεια από το ψέμα ; Επίσης είναι πιθανό επειδή οι καταγγέλοντες δεν είχαν την αναμενόμενη άμεση αντίδραση από τη διεθνή κοινότητα άρχισαν κατά το γνωστό να φουσκώνουν νούμερα και γεγονότα. Ενώ αρχικά μιλούσαν για εικόνες με νεκρούς, όταν φάνηκε ότι τα παιδιά δεν ήταν ασάλευτα άρχισαν να μιλούν για αναπνευστικά προβλήματα.

Αλλά ποιοί είναι οι καταγγέλοντες ; Είναι απόλυτα ελεγχόμενης αξιοπιστίας.Είναι το πολιτικό σκέλος της Διεθνούς τρομοκρατίας τζιχαιστικού τύπου.Συνεργοί,συνένοχοι, υποθάλπτοντες φρικιαστικών εγκλημάτων πρωτόγνωρων για την ανθρωπότητα. Ακόμα και ο υπέρμαχος της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης, Υπ.Εξ. Laurent Fabius, παραδέχθηκε τηλεοπτικά ότι οι πηγές της πληροφόρησής του είναι ο Αχμάντ Ασσί Ζάρμπα, ο νεοεκλεγής πρόεδρος της αντιπολίτευσης, καταδικασμένος για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών σε Σαουδική Αραβία και Συρία. Επί λέξει o Fabius ανέφερε, « αν αυτό είναι αλήθεια... »,εκφράζοντας κι αυτός τις επιφυλάξεις του .

Σε επικοινωνία μας , χριστιανοί κάτοικοι Δαμασκού μας ενημέρωσαν ότι είναι αδύνατον να έχει γίνει τέτοια επίθεση και να μην το έχουν αντιληφθεί ούτε κατ4 ελάχιστον,αντίθετα μας επιβεβαίωσαν ότι γίνονται φοβερές μάχες για τον έλεγχο των προαστείων.

http://www.triklopodia.gr/2013/08/youtube.html


(ΠΗΓΗ: kerberos-hellas.blogspot.gr)

(Pr.Eu: θυμηθείτε την αναφορά μας  σε παλαιότερο μεταφρασμένο άρθρο μας περί προβοκάτσιας και Αλ Κάιντα πίσω από τέτοιου είδους επεισόδεια: Ισραηλίνοι Εβραίοι στο ρόλο "Ισλαμιστών Τρομοκρατών" για άλλη μια φορά

Καθώς και εδώ:   ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Οι ισλαμιστές χορήγησαν ενέσιμα φάρμακα σε παιδιά να μοιάζει ο θάνατος τους απο χημικάσραηλίνοι Εβραίοι στο ρόλο "Ισλαμιστών Τρομοκρατών" για άλλη μια φορά


Και εδώ: Η ΟΕΑ ματαίωσε αρχή Γ' Παγκοσμίου Πολέμου από τη Συρία)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)