ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Monday, August 26, 2013

Κι όμως! Ο Βενιζέλος ζήτησε (εγγράφως) «στάση» στη Σκιάθο!

Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο προκύπτει από τη σημερινή αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» σύμφωνα με την οποία, και παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές, όντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε με υπηρεσιακό έγγραφό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, το κυβερνητικό αεροσκάφος να τον αφήσει στην επιστροφή στη Σκιάθο και την επόμενη ημέρα το πρωί να πετάξει για την Αθήνα!

«Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και μέχρι έκδοσης τροποποίησης το δρομολόγιο επιστροφής συμπεριλαμβάνει στάση στη νήσο Σκιάθο και η ώρα αναχώρησης είναι η 09.30». Αυτό επισημαίνεται χειρόγραφα στο υπηρεσιακό έγγραφο που υπογράφει με εντολή υπουργού ο σύμβουλος πρεσβείας Α’ Ευάγγελος Σέκερης και το οποίο έχει στην κατοχή του το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του ΓΕΑ.
Κατά συνέπεια, όσο και να προσπαθεί ο ύπαρχος του Τιτανικού, ο βουλιμικός για εξουσία και… παράτες Ευάγγελος Βενιζέλος, να πείσει μέσω δημοσιευμάτων και παραπολιτικών σε διαχρονικά φιλικές του εφημερίδες ότι δεν ζήτησε να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες στη Σκιάθο, ίσως για να παραλάβει οικογενειακά του πρόσωπα και την επόμενη ημέρα να πετάξει για την Αθήνα, δεν πείθει, καθώς τα γραπτά μένουν. Και τα αποκαλύπτει σήμερα…
η «κυριακάτικη δημοκρατία». Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το υπουργείο Εξωτερικών άφησε να διαρρεύσει μεν προχθές Παρασκευή το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η «κυριακάτικη δημοκρατία», ωστόσο από αυτό είχε αποκοπεί-απομονωθεί το χειρόγραφο κομμάτι, που είναι και η ουσία του.
Το στοιχείο, πάντως, που εντυπωσιάζει είναι ότι εν μέσω μιας τόσο σοβαρής οικονομικής κρίσης, με εκατομμύρια πολίτες να μην έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό από την πολιτική που ακολούθησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στην οποία συμμετείχε ως υπουργός Οικονομικών και ο κ. Βενιζέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εγκαταλείψει τα μεγαλεία μιας άλλης εποχής, που στην κυριολεξία μάς οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα.
Την ίδια στιγμή εντυπωσιάζει το πολιτικό του θράσος, καθώς επιχείρησε μέσω φιλικών του ΜΜΕ να διαψεύσει ότι ζήτησε την πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους για τη Σκιάθο. Στο πλαίσιο αυτό, κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το «Εθνος», αναφέρουν: «Το έγγραφο αίτημα που εστάλη στο ΓΕΑ αφορούσε τη μετακίνηση του υπουργού Εξωτερικών από την Ελευσίνα στις Βρυξέλλες και σε καμία περίπτωση δεν ζητήθηκε να υπάρξει στάση του κρατικού αεροσκάφους στη Σκιάθο». Μόνον που λέει τη μισή αλήθεια, καθώς το έγγραφο-φωτιά που αποκαλύπτουμε σήμερα άλλα λέει!
Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος, μέσω πάντα του «Εθνους», προσπαθεί να εμπλέξει και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, επισημαίνοντας ότι «το ΥΠΕΞ δεν ασχολείται με μικρότητες “κύκλων” που θέλουν να εκθέσουν τον κ. Αβραμόπουλο». Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ουδέποτε το ΓΕΑ διαβίβασε αίτημα για μετακίνηση του κ. Βενιζέλου από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες, καθώς έκρινε με την παραλαβή του αιτήματος από το ΥΠΕΞ ότι το αίτημα του υπουργού Εξωτερικών -όσον αφορά τη Σκιάθο- είναι ιδιωτικό και απορρίφθηκε αμέσως. Αντιθέτως, ο κ. Αβραμόπουλος ενέκρινε τη μετακίνηση του αντιπροέδρου από την Ελευσίνα στις Βρυξέλλες και φυσικά την επιστροφή του. Κατά συνέπεια, οι «μικρότητες» δεν αφορούν τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, σε αντίθεση με τις διαρροές Βενιζέλου, στο «Εθνος», που έχουν υπογραφή, δηλαδή κύκλους του ΥΠΕΞ.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή η «δημοκρατία» στο πρώτο της θέμα έφερε στην επικαιρότητα την προκλητική απαίτηση Βενιζέλου, τονίζοντας ότι η τεθωρακισμένη BMW αξίας 750.000 ευρώ ήταν μόνο η αρχή! Ο βουλιμικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, αξιώνοντας (!) να φθάσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τύπου «Εμπραέρ» στη Σκιάθο μετά τις Βρυξέλλες και την επόμενη ημέρα το πρωί να πετάξει για την Αθήνα. (Η Σκόπελος, που περνούσε τις διακοπές με την οικογένειά του μεταξύ… τσιπούρας και λυθρινιού, δεν έχει αεροδρόμιο.)
Ωστόσο, την… όρεξη που του είχαν ανοίξει τα ψαρικά την έκοψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ουδέποτε υπέγραψε μια τέτοια αναίτια και πολυέξοδη μετακίνηση του αεροσκάφους, αναγκάζοντας τον (αμετροεπή) κ. Βενιζέλο να ταξιδέψει με το αεροπλάνο της γραμμής έως το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί να μεταβεί οδικώς στην Ελευσίνα προκειμένου να επιβιβαστεί τελικά στο «Εμπραέρ».
Επί της ουσίας φαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος δεν έχει διδαχθεί τίποτα από τα παθήματα του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και άλλων… συντρόφων του. Οχι μόνο θέλησε να μετατρέψει το «Εμπραέρ» σε ιδιωτικό του αεροσκάφος, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκόπελο, όπου η γυναίκα του Λίλα Μπακατσέλου διαθέτει εξοχικό, πέρασε ζωή χαρισάμενη, απολαμβάνοντας κάθε άνεση και προκαλώντας την οργή των μικρομεσαίων για τους οποίους τάχα αγωνίζεται. Τσιπούρες, λυθρίνια και άλλα τέτοια φρέσκα καλούδια βρίσκονταν καθημερινά στο τραπέζι του, ενώ ο ίδιος απολάμβανε το μπάνιο του στην ιδιωτική πλαζ (τη μοναδική στο νησί που είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία) του πεντάστερου ξενοδοχείου «Adrina Hotel». Εκεί, μάλιστα, όπως διαβάζουμε και στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, ο λουόμενος μπορεί να παραγγείλει και να απολαύσει τον καφέ, το αναψυκτικό ή το κοκτέιλ του, πατώντας το κουμπί που είναι τοποθετημένο στην ομπρέλα του, διευκόλυνση την οποία προφανώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα αξιοποιεί στο έπακρο.
Τα «πριγκιπικό» ταξίδι στη Μαγιόρκα
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Βενιζέλος προκειμένου τον περασμένο Ιούλιο να βρεθεί στην Πάλμα της Μαγιόρκα για την άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης χρησιμοποίησε για ακόμη μία φορά το πανάκριβο κυβερνητικό αεροσκάφος, την ώρα που οι Ελληνες πολίτες αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα. Και μάλιστα, η διαμονή του στην πρωτεύουσα του ισπανικού νησιού συνοδεύτηκε, μεταξύ άλλων, από τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει τρία διαφορετικά ρεστοράν με πριγκιπικά εδέσματα, με θέα τον ομώνυμο όρμο της Πάλμα. Τότε μάλιστα το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είχε… «δώσει» τον πρόεδρό του, καθώς σε πανηγυρικό ενημερωτικό σημείωμα έγραφε: «Επιστρέφοντας στην Αθήνα από την επίσημη επίσκεψη-αστραπή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου στην Αγκυρα την Παρασκευή, το κυβερνητικό αεροσκάφος δεν θα σβήσει τις μηχανές του. Αφού αποβιβαστούν μερικά υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΕΞ, που θα συνοδεύουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη του επίσημη συνάντηση με τον Αχμέτ Νταβούτογλου υπό την ιδιότητα του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, το αεροσκάφος θα απογειωθεί και πάλι λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι με κατεύθυνση την Πάλμα της Μαγιόρκα».
Kυριακάτικη Δημοκρατία

(ΠΗΓΗ: aienaristeyein.com)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)