ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Sunday, September 1, 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ REALNEWS

ΚΑΥΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ
Realnews, αρ. φύλλου 238, 9 Ιουνίου 2013

Του Γιώργου Παγάνη




<<ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>>

Ήταν ακόμα στη φυλακή όταν οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Μιχαλολιάκου τον ενημέρωσαν ότι οργανώνουν φιέστα για την αποφυλάκιση και την επανένταξή του στη Χρυσή Αυγή.

Ο ΠερίανδροςΑντώνης Ανδρουτσόπουλος, ο συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα του μύθου της Χρυσής Αυγής, τους απέρριψε επιδεικτικά, εξηγώντας ότι θα ήταν αδύνατο να επιστρέψει και να καθίσει στα ίδια γραφεία με αυτούς που τον συκοφάντησαν και του φόρτωσαν την επίθεση στον φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή, κατηγορώντας ευθέως τον Ν. Μιχαλολιάκο και όσους στέκονται δίπλα του για την επταετή καταδίωξη από την Αστυνομία και τη φυλάκισή του.

Τότε ο Περίανδρος βγήκε απο το <<πάνθεον των ηρώων του κάθε Χρυσαυγίτη>> και από <<ψυχή της Χρυσής  Αυγής>> έγινε απαγορευμένη λέξη, εξαφανισμένος, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Η αναφορά και μόνο στο όνομα του μπορεί να αποτελέσει αιτία διαγραφής και <<σε κάποιες περιπτώσεις επώδυνης διαπόμπευσης >>, σημειώνει με νόημα ένας από τους στενούς πολιτικούς φίλους του Ανδρουτσόπουλου, ο οποίος μέχρι και σήμερα κρύβει απο τους <<βουλευτές-σωματοφύλακες>> του Ν. Μιχαλολιάκου ότι επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά μαζί του. όπως και ο Ν. Μιχαλολιάκος κρύβει τη μεγάλη κόντρα με το πάλαι πότε νούμερο δύο στη διοικητική αλυσίδα της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας αναπάντητη εδώ και σχεδόν έναν χρόνο την πολύ σκληρή επιστολή που φέρεται να υπογράφει ο Ανδρουτσόπουλος, με το σύνθημα <<Αίμα - Τιμή, Αντώνιος - Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος>>, εξαφανίζοντας την αναφορά στη Χρυσή Αυγή. Η αντίστροφη μέτρηση που τον έφερε στη <<λήθη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής>> >> άρχισε με την δολοφονική επίθεση στον φοιτητή Δ. Κουσουρή, τον Ιούνιο του 1998, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, στην οποία καηγορήθηκε ότι συμμετείχε αλλά και οτι τη διέταξε. <<Όλοι οι υψηλά ιστάμενοι από κόμμα γνωρίζουν πολύ καλά τη συκοφαντία της οποίας έπεσα θύμα>>, λένε ότι απαντά ο Περίανδρος στη συγκεκριμένη κατηγορία άνθρωποι από το προσωπικό του περιβάλλον και θυμίζουν ότι εντός του δικαστηρίου δήλωσε <<παντελώς αθώος>>. Ο Ανδρουτσόυπολος όμως, που έχει οργιστεί από την <<ανανδρία και την παντελή αδιαφορία>> της ομάδας Μιχαλολιάκου, <<η οποία δεν εκτίμησε την προσωπική του στάση να μην αποκαλύψει ποιοι πραγματικά χτύπησαν τον φοιτητή>>, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του στοιχεία με τα  οποία αποδεικνύεται η κατασκευή της ενοχής του απο τη κατασυκοφάντηση που οργάνωσε στενός συνεργάτης του Ν. Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του μέχρι σήμερα. Μάλιστα, λέγεται από άνθρώπους που τον γνωρίζουν καλά ότι ο Ανδρουτσόπουλος σε στιγμές μεγάλου θυμού είχε πει: <<Δεν εκτίμησαν το γεγονός ότι θα μπορούσα να γίνω ρουφιάνος και να είχε κλείσει η Χρυσή Αυγή αλλά δεν έγινα>>.


Ο αχάριστος Παναγιώταρος

ΤΑ <<ΒΕΛΗ>> του Περίανδρου έχουν ως στόχο
κυρίως τον αρχηγό της Χ.Α. Νίκο Μιχαλολιάκο
και τον βουλευτή Ηλία Παναγιώτρο, τον οποίο
χαρακτηρίζει <<αχάριστο>>. Ο Περίανδρος
υπέβαλλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πριν από
λίγες εβδομάδες η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου
αποφάσισε υπέρ της άρσης της βουλευτικής του
ασυλίας, προκειμένου να δικαστεί.
Προσωπικοί του οπαδοί μέσα στη Χρυσή Αυγή. που δυσφορούν με τις ενέργειες του Ν. Μιχαλοκιάκου, μεταφέρουν ένα περιστατικό που έκανε τον Ανδρουτσόπουλο έξαλλο. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, Ο Ηλίας Παναγιώταρος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πως σχολιάζει την απαξίωση του Περίανδρου προς τη Χρυσή Αυγή και η απάντηση του βουλευτή τον έκανε να... βγάζει καπνούς.
   Όπως περιγράφει στη Real news άτομο του στενού του περιβάλλοντος, ο Ανδρουτσόπουλος είπε εκνευρισμένος: <<Δεν φτάνει που τα πήρα όλα επάνω μου και ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να πατήσουν στο δικαστήριο, έχουν και το θράσος να λένε ότι έκανα αλισβερίσι με τους δικαστές για να μου μειώσουν την ποινή. Ντρόπη τους, ειδικά για τον αχάριστο Παναγιώταρο, που γνωρίζει απο πρώτο χέρι τι έγινε στο επεισόδιο του 1998>>. Ο Περίανδρος δεν έμεινε μόνο στα λόγια, καθώς υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πριν από λίγες εβδομάδες η Ολομέλεια του Κοινοβουλόυ αποφάσισε υπέρ της άρσης της βουλετικής του ασυλίας, προκειμένου να δικαστεί. Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν την έντονη αντίδραση τους όταν τον ρωτούν γιατί επέλεξε να καταγγείλει τον Μιχαλολιάκο και τους συνεργάτες του τώρα και όχι νωρίτερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: <<Με είχαν πεταμένο όλα αυτά τα χρόνια και ούτε που ασχολήθηκαν αν ζω ή πεθαίνω. Με άφησαν στη φυλακή γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα μέσα απο το κελί να διαχειριστώ το πολιτικό μου παρελθόν και όντας στην ανδρική μου τιμή ότι δεν θα αποκαλύψω ποιοι επιτέθηκαν και ταυματίσαν σοβαρά τον φοιτητή>>.
  Εξηγεί ότι δεν είπε όσα γνώριζε στο δικαστήριο για να μη διασπάσει τον <<αγνό κόσμο των εθνικιστών>> και επισημαίνει ότι ο Μιχαλολιάκος και οι γύρω του γνωρίζουν πλύ καλά ότι <<αν ανοίξω το στόμα μου, θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή>>. Ο Περίανδρος στους συνομηλιτές  του λέει συχνά ότι, <<παρά την ευθύνη που ε΄χιε η ηγετική ομάδα, κανείς τους δεν πάτησε το πόδι του στη δίκη, σε καμία από της δύο ακροαματικές διαδικασίςε>> και συμπληρώνει ότι βρίσκονταν στο εξωτερικό για να μην τεθεί το ερώτημα γιαί δεν πήγαν να παρακολουθήσουν έστων την ακροαματιή διαδικασία.
   Μάλιστα, στην επιστολή που φέρεται να έχει γράψει, στην οποία επιτίθεται σφόδρα στη Χρυσή Αυγή , ο Περίανδρος αναφέρει εμφατικά στη λέξη <<θυσία>>. <<Πήρε πάνω του πράγματα που δεν έκανε και τα έπραξε το πολιτικό του περιβάλλον>>, εξηγεί ένας από τους φίλους του που τον βλέπει συχνά. <<Φυσικά, σε καμία δικάσιμη από της δύο δεν εμφανίστηκεούτε για δύο λεπτά ο Νίκος Μιχαλολιάκος, γιατί φοβόταν την ενδεχόμενη εαντιπαράθεση εντός της αίθουσας και πόνταρε στην εκτίμηση ότι ο Ανδρουτσόπουλος δεν θα μιλήσει. Και όντως δεν μίλησε γιατί τότε δεν ήθελε να διασπάσει τους εθνικιστές>>, συμπληρώνει.


Επιστολή-κόλαφος
<<Ανευ τιμής, αρετής και
πνευματικών χαρισμάτων>> είναι
πλέον η Χρυσή Αυγή σύμφωνα
με τον Περίανδρο.
Η επιστολή του αποδίδεται στον Περίανδρο προκάλεσε έντονες συζητήσεις στον χώρο των εθνικιστών. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά εξηγούν ότι, αν όντως την έχει γράψει, στέλνει πολλαπλά μηνύματα στην ηγετική ομάδα, αλλά και στα απλά μέλη της Χρυσής Αυγής. Ιστότοποι του συγκεκριμένου χώρου βλέπουν αναφορές του απευθείας στο Μιχαλολιάκο και στους <<καιροσκοπικούς ελιγμούς>> για να γίνει η Χρυσή Αυγή αστικό κόμμα. Σημειώνουν με νόημα ότι τη συγκεκριμένη  επιστολή μνημονεύεται η χειραψία του με γνωστό ατζέντη για τον οποίο στο παρελθόν ζητούσε να <<τιμωρηθεί>> γιατί οργάνωσε συναυλία με Τούρκο τραγουδιστή στη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, αλλά και η <<υποκριτική του συμπεριφορά>> στο πρόσωπο του Κώστα Πλεύρη, τον οποίο αποκαλούσε <<αρχηγό>> όταν τον έβλεπε και <<ρουφιάνο>> όταν αποχωρούσε.
   <<Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ'τον ανακριτή για τ' οτιδήποτε και που τώρα, ως φοβισμένες π..., σιγούν ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήμα άλλων>>, σημειώνει ο συντάκτης της επιστολής που υπογράφει με το όνομα του Περιάνδρου και επικεντρώνεται στη <<θυσία>> της <<ψυχής της Χρυσής Αυγής>>  για να διασωθεί η ενότητα του χώρου: <<Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ'το 1983 προσέφερα τη νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα οποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου και πάμπολλες φορές το αίμα μου, καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας. Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ'τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί που μ'έβγαλαν απ'τη μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς, είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ'την αντρική σιωπή μου, ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα>>. Στην ίδια επιστολή γίνεται λόγος για την <<εκλογική πείνα>> της ομάδας του Μιχαλολιάκου, ενώ σήμερα ακόμα και ο μανάβης της γειτονιάς βρίζει ολόκληρο το κοινοβούλιο, έκανε τη Χρυσή Αυγή να συμβιβαστεί και να ενταχθεί στο σύστημα, εξαιτίας της ασημαντότητας των βουλευτών της στο προσωπικό τους περιβάλλον. <<Σ΄ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού>>, σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, <<οι πολιτικάντες της συμφοράς στη Χ.Α. -κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες- επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές>>.
   Με βάση την παραπάνω ερμηνεία, η επιστολή καυτηριάζει και το επίπεδο της ομάδας του Μιχαλολιάκου, με αναφορές στα εμφανή κενά στον λόγο και την εν γένει συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίο τελικά αποτελούν <<βουλευτές-σωματοφύλακες>> του Μιχαλολιάκου, εντός του Κοινοβουλίου.Μιχαλολιάκου, εντός του Κοινοβουλίου.


ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ: <<Ο νεοπλουτισμός της και οι δηλώσεις πολιτικής μετανοίας των ηγετίσκων της οδηγούν σε αδιέξοδο. Οι ίδιοι οι αγνοί εθνικιστές  θα απορρίψουν η συνεργασία της με το καθεστώς και θα αναζητήσουν ζωτική δράση με πνεύμα θυσίας>>, δήλωσε για την Χρυσή Αυγή στην <<R.>> ο Π. Ανδρουτσόπουλος.


(Αναμετάδοση/Προσάρτηση Κειμένου: ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, prometheaneuropa.blogspot.gr

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)