ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Wednesday, August 7, 2013

Οι... μπίζνες του Φίλιππου Βρυώνη - ιδιοκτήτη του EXTRA Channel (το αφεντικό του Παπαγιάννη, δηλαδή)

Ως γνωστόν, οι διαφημιστικές πινακίδες που έχουμε δει κατά καιρούς να ξηλώνονται, φέρνουν έσοδα για τις δημοτικές επιχειρήσεις των δήμων αλλά και για τις εταιρείες που τις εκμεταλλεύονταν... 

Οι μάσκες πέφτουν... 


Γνωστό είναι επίσης ότι οι περισσότερες υπαίθριες διαφημίσεις ήταν και είναι παράνομες και γι' αυτό ξηλώνονται. Μεταξύ των εταιρειών γίνεται πραγματική μάχη για το ποια θα πάρει τη δουλειά από κάθε δήμο. Στον πόλεμο αυτό επιστρατεύτηκαν και έμμισθοι δημοσιογράφοι.


Άλλος παραδημοσιογράφος, που έχει περάσει από το EXTRA 3, κατέθετε μηνύσεις στα διοικητικά συμβούλια των δημοτικών επιχειρήσεων διαφόρων δήμων του λεκανοπεδίου και όχι μόνο, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομη η τοποθέτηση των διαφημίσεων. Και μπορεί οι διαφημίσεις να ήταν όντως παράνομες, αλλά ο συγκεκριμένος "κύριος" κατέθετε μηνύσεις μόνο σε όσους δήμους δεν είχαν δώσει τη δουλειά στο αφεντικό του. Η παραδημοσιογραφία στην υπηρεσία του αφεντικού!
Και για να σας υπενθυμίσουμε τι εστί ALMA ΑΤΕΡΜΩΝ διαβάστε πως ο κ. Φίλιππος Βρυώνης (φερόμενος ιδιοκτήτης του EXTRA3) κατάφερε να πιάσει κοροϊδα τους Ελβετούς: 
Τον Φεβρουάριο του 2007 η Alma Aτέρμων και ο βασικός της μέτοχος Φ. Βρυώνης υπέγραψαν με την Affichage συμφωνία για την πώληση 10.000 νόμιμων θέσεων υπαίθριας διαφήμισης, των «επιπλώσεων δρόμου», δηλαδή πάνελ, ξυλοκατασκευές, αφίσες κ. λπ., και ορισμένων εταιρειών του ομίλου. Το τίμημα ορίστηκε στα 64,9 εκατ. ευρώ. Η πώληση των στοιχείων θα ήταν σταδιακή με ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Ιούλιο του 2009.



Και ενώ ουσιαστικά η Ατέρμων πούλησε το σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, η διοίκησή της είχε ανακοινώσει στο χρηματιστήριο ότι πουλήθηκαν κάποια περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να αναπτυχθεί η εταιρεία στο εξωτερικό (χρηματιστηριακές ανακοινώσεις Μαρτίου - Ιουλίου 2007). Παρουσιάστηκε, δηλαδή, μία διαφορετική εικόνα για την εταιρεία.



Εν τω μεταξύ, όπως υποστηρίζουν πηγές από την Ελβετία, μόλις το καλοκαίρι του 2009 κατάλαβε η Affichage ότι οι διαφημιστικές θέσεις που είχε αγοράσει «ήταν κατά άλλους ημινόμιμες και κατά άλλους παράνομες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο ελβετικό δημοσίευμα και μόλις 500 ήταν νόμιμες. Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος της ελληνικής πλευράς κ. Γιάννης Ξυθάλης σχολιάζει: «Πώς μία σοβαρή επιχείρηση υπογράφει μία συμφωνία αγοράς χωρίς προηγουμένως να έχει ελέγξει την ύπαρξη των απαιτούμενων αδειών;».



Η πλευρά των Ελβετών υποστηρίζει ότι το νομικό καθεστώς για την υπαίθρια διαφήμιση της Ελλάδας διαφέρει από την υπόλοιπη Ευρώπη και ως εκ τούτου εμπιστεύτηκαν τους χειρισμούς και τις εξηγήσεις του Φ. Βρυώνη. Εμπιστεύτηκαν, επίσης, τις ελληνικές χρηματιστηριακές αρχές που εποπτεύουν τις εισηγμένες εταιρείες, καθώς και το γεγονός ότι η Alma Ατέρμων ήταν ηγέτιδα του κλάδου με μερίδιο 74%. Αργότερα, η Affichage υπέστη και νέα ζημία, όταν η ελληνική πολιτεία εφάρμοσε τη νομοθεσία περί υπαίθριας διαφήμισης.



Τότε οι διαφημιστικές πινακίδες της χαρακτηρίστηκαν ως ρύποι και απομακρύνθηκαν. Μία νομοθεσία του 2003 την οποία γνώριζε ο Φ. Βρυώνης, όπως υποστηρίζει η ελβετική εταιρεία.



Πώς δόθηκαν τα λεφτά



Η υλοποίηση της συμφωνίας ξεκίνησε άμεσα με την καταβολή 24 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την ελβετική πλευρά, το ποσό αυτό δεν κατετέθη στο ταμείο της εισηγμένης αλλά σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό στενού συγγενή του Φ. Βρυώνη. Στη συνέχεια κατεβλήθησαν στην Alma Ατέρμων 18 εκατ. ευρώ για την αγορά όλων των παγίων και των μισθώσεων που έχει. Ακολούθησε η πώληση αντί 43 εκατ. ευρώ περίπου των εταιρειών Δόμηση και Clear Media, αντικείμενο των οποίων ήταν οι συμβάσεις μισθώσεων με τους δήμους (Δόμηση) και του ιδιώτες (Clear Mεdia). Επίσης, κατεβλήθησαν 4,5 εκατ. ευρώ στον Φ. Βρυώνη προκειμένου να μην ανταγωνιστεί στο μέλλον την Affichage.



Η αγορά αναμένει την απάντηση του Ελληνα επιχειρηματία που κατηγορείται ευθέως και τις νέες εξελίξεις της υπόθεσης.



Το χρονικό



1986: Με την επωνυμία Ατέρμων, αρχίζει τη δραστηριοποίησή της η εταιρεία, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διαφημιστική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων των βαγονιών του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ).



1987: Υπογράφει ανάλογη συμφωνία με τα τρόλεϊ και τα πράσινα αστικά λεωφορεία.



1989 - 1998: Εισάγει από τη Γερμανία τα «Panels» (υπαίθριες φωτεινές διαφημίσεις), τα τοποθεί στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και αποκτά την αποκλειστική διαφημιστική τους εκμετάλλευση. Πρωτολανσάρει τα ζωγραφισμένα τρόλεϊ ως διαφημιστικό μέσο, εκμεταλλεύεται διαφημιστικά τους κοινόχρηστους χώρους των δήμων, τοποθετεί υπαίθριες φωτεινές διαφημίσεις, αλλά και επιδαπέδιες διαφημίσεις σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.


Αποκτά τη διαφημιστική εκμετάλλευση των 480 αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης καθώς και των χώρων της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και του Ολυμπιακού Σταδίου.



1999 - 2000: Εισάγεται στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου, στη συνέχεια απορροφά την Alma Media Center και μετονομάζεται σε Αλμα Ατέρμων.



2006: Τον Οκτώβριο η μετοχή μπαίνει στην επιτήρηση, καθώς δεν εξηγεί ορθά τις επενδύσεις της σε τρεις ανώνυμες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.



2007: Τον Φεβρουάριο υπογράφει τη συμφωνία με την ελβετική Affichage.



2010: Τον Απρίλιο αναστέλλεται η διαπραγμάτευση της μετοχής της.”



Όπως βλέπετε η εκάστοτε πολιτική ηγεσία ήταν καλός πελάτης της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ του κ. Βρυώνη. Η φωτο απο τη λεωφόρο Συγγρού το 2008.

Για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα, η ελβετική εταιρεία ίδρυσε τη θυγατρική Affichage Hellas.Οπως υποστηρίζει, η οικονομική ζημία που υπέστη οφείλεται στο ότι οι θέσεις που αγόρασε ήταν στην πλειονότητά τους παράνομες ή ημινόμιμες. Ως εκ τούτου, επισημαίνει στην επιστολή της, κατέθεσε αγωγή για απάτη και φοροδιαφυγή εναντίον των Ελλήνων πωλητών, οι οποίοι, βάσει της συμφωνίας, παραχώρησαν το σύνολο της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στην Affichage Hellas.

Ως πωλητές κατονομάζει τον κ. Βρυώνη, μέλη της οικογένειάς του αλλά και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτόν. Επίσης, μετά από έρευνες που έγιναν τόσο μέσα στην επιχείρηση όσο και στις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για άσκηση αγωγής εναντίον πρώην εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Affichage Holding, που είχε την ευθύνη για τις διεθνείς υποθέσεις της εταιρείας. Παράλληλα, ενημερώνει ότι δύο μέτοχοι της ελβετικής επιχείρησης κατέθεσαν αγωγές αποζημιώσεων εναντίον κάποιων μελών του Δ.Σ.
εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ 14/11/2010

και συνεχίζουμε:
Καταγγέλλω την εταιρεία ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ και τον γνωστό ιδιοκτήτη της και Καναλάρχη του ΕΧΤRA CHANELL ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ επειδή, αυτός και η συμμορία των αχυρανθρώπων του, Ιωάννης Μπούρας, Δικηγόρος Αθηνών και Βαγγέλης Γκιουγκής, επίσης Δικηγόρος Αθηνών, εξέδωσαν και κυκλοφόρησαν μία ακόμη ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ, ποσού 150.000 Ευρώ, σε διαταγή της κυπριακής εταιρίας - μαϊμού PIOLANO Ltd, που είναι επίσης συμφερόντων τους.

Ωραίο το κόλπο, αφού ο Ακάλυπτος Καναλάρχης ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ μπορεί να εξαπατά όλους τους Έλληνες και να μη καταδικάζεται ποτέ από την Ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή λόγω του EXTRA CHANNEL, όπως ο ίδιος διατυμπανίζει, ελέγχει Δικαστές, Αστυνομικούς, Βουλευτές και Υπουργούς και, επιπλέον, διαθέτει και έναν ολόκληρο στρατό από ΜΠΡΑΒΟΥΣ, για να «τακτοποιούν» όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί ή να ζητήσει τα χρήματα που του φάγανε ο ΒΡΥΩΝΗΣ και η συμμορία του.

Σήμερα πέσαμε θύματα εμείς.
Μια εταιρεία με τεράστια προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που περιμέναμε να εισπράξουμε αυτή την επιταγή για να πληρώσουμε οφειλόμενους μισθούς, προμηθευτές και ΙΚΑ.
Τώρα, αντί να εισπράξουμε τα 150.000 Ευρώ, πρέπει να βρούμε και 5.000 Ευρώ, για να πληρώσουμε έξοδα και δικηγόρους, μήπως και καταφέρουμε να εισπράξουμε κάτι από τους προηγούμενους οπισθογράφους. Το ποσό της απάτης είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, 150.000 Ευρώ !!!

Και σύμφωνα με όσα πληροφορούμαι, η νέα αυτή απάτη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ έχει και μία τεράστια ουρά που λέγεται ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, με ποσά αστρονομικά, πολλών εκατομμυρίων ευρώ και κομπίνες με ακίνητα.

Διερωτώμαι τι ρόλο παίζει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που αφήνει τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ να μοιράζει τις ακάλυπτες επιταγές που φέρουν το λογότυπο και το σήμα της, σα μαρουλόφυλλα.

Τέλος, καλώ τους χιλιάδες των εξαπατηθέντων από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, να βγουν στον αέρα και να τον καταγγείλουν.

Τις επόμενες ημέρες θα ιδρύσω την ΕΝΩΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ & ΘΥΜΑΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ, η οποία, μεταξύ άλλων, θα επιδώσει και Ψήφισμα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για να του μαζέψουν επί τέλους τα καρνέ των επιταγών από τα χέρια.

Σας καλώ όλους να γίνετε μέλη και να μου αποστείλετε με e mail φωτοτυπίες από τις ακάλυπτες επιταγές που σας μοίρασε, για να τις χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό υλικό στην εναντίον του μήνυση και ποινική δίκη για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Ο Καταγγέλλων και Παθών
Κωνσταντίνος Γουργουβέλης –
smartgourgouvelis@yahoo.com

Διαχειριστής SMART Ε.Π.Ε.

http://www.inews.gr/96/



@ενδιαφέρουσες πληροφορίες νομίζουμε οτι θα διαβάσετε και στα παρακάτω link που παραθέτουμε γιατί τα παιδιά του συγκεκριμένου ιστολόγιου χωρίς να είναι ρουφιάνοι των μπάτσων (όπως κάποιοι άλλοι ονόματα δε λέμε , οικογένειες δεν θίγουμε αλλά με μπατσοπροστασία κυκλοφορούν) έχουν πρόσβαση στην πηγή των γεγονότων και στέκονται απέναντι απο κάθε μορφή εξουσίας αντι να την γλείφουν!!!

http://planet-greece.blogspot.com/2011/07/blog-post_6178.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/07/blog-post_7152.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/07/flash_25.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/07/blog-post_735.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/07/blog-post_2448.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/05/fimotro.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/04/blog-post_2495.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/03/blog-post_379.html

http://planet-greece.blogspot.com/2011/03/extra-3.html

http://planet-greece.blogspot.com/2010/12/blog-post_5570.html

Υ.Γ. / planet-greece: Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά από το anergoidimosiografoi για την στήριξή τους. Και τους ευχαριστούμε δημόσια και για το μεράκι που έχουν να ψάχνουν και να βρίσκουν στοιχεία για ένα καλό ρεπορτάζ. Μπράβο!

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)