ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Friday, August 9, 2013

Ο 16ΧΡΟΝΟΣ(ΤΟΤΕ 15ΧΡΟΝΟΣ) ΤΖΑΣΤΙΝ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ, ΜΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΤΣΕΡΣΕΙ, ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΨΥΧΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΟΤΟΜΝ ΠΑΣΚΟΥΑΛΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ!!!!!!!!!!!!

Ο 16χρονος, δήλωσε ένοχος για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε βάρος της Ότομν Πασκουάλε, η  οποία είχε εξαφανιστεί το τελευταίο φθινόπωρο όταν οδηγούσε το ποδήλατο της. Αντιμετωπίζει 17ετή ποινή φυλάκισης.



ASSOCIATED PRESS

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΠΕΜΠΤΗ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2013, 10:19 ΜΜ
ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: ΠΕΜΠΤΗ, 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 10:19 ΜΜ


AP PROVIDES ACCESS TO THIS HANDOUT PHOTO TO BE USED SOLELY TO ILLUSTRATE NEWS REPORTING OR COMMENTARY ON THE FACTS OR EVENTS DEPICTED IN THIS IMAGE.   BEST QUALITY AVAILABLE
UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS
Η Ότομν Πασκουάλε, Κλέιτον, Νιού Τζέρσεϊ, βρέθηκε στραγγαλισμένη με το σώμα της αφημένο σε ένα κάδο ανακύκλωσης όταν είχε εξαφανιστεί ήδη απ'το περασμένο φθινόπωρο.

ΚΑΜΝΤΕΝ, Ν.ΤΖ. - Ο έφηβος ομολόγησε την Πέμπτη την ένοχή του για το στραγγαλισμό ενός 12χρονου κοριτσιού η οποία ήδη είχε εξαφανιστεί το τελευταίο φθινόπωρο όταν οδηγούσε το ποδήλατο της, καλώντας για τη διενέργεια συντονισμένης έρευνας η οποία κατέληξε στο τραγικό συμπέρασμα ότι το σώμα της βρέθηκε αφημένο μέσα σε ένα κάδο ανακύκλωσης λίγα τετράγωνα απ'την τοποθεσία του σπιτιού της.

Ο Τσάστιν Ρόμπινσον, 16, ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως στην υπόθεση του θανάτου της Ότομν Πασκουάλε αφού είχε συμφωνήσει νωρίτερα την ημέρα εκείνη η υπόθεση του να προσαρτηθεί στις υποθέσεις ενηλίκων και η δίκη του σε δικαστήριο για ενηλίκους.

Justin Robinson, 16, has pleaded guilty to aggravated manslaughter in Autumn's death.
Μέσω Facebook
Ο Τσάστιν Ρόμπινσον, 16, ομολόγησε την ενοχή του για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως στην υπόθεση του θανάτου της Ότομν Πασκουάλε

Κατά την ακρόαση, ο έφηβος έλαβε την αποκλειστική ευθύνη για το τραγικό θάνατου του κοριτσιού, τη στιγμή όμως όπου ο αδελφός του, μεγαλύτερος σε ηλικία, επιβαρύνεται με τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, ανέφερε ο Εισαγγελέας της κομητείας του Κάμντεν Γουόρεν Φόλκ.

Autumn's father Anthony Pasquale (second from l.) and Cheryl Evans follow Autumn Pasquale's mother, Jennifer Cornwell (far r.), and her husband Greg as they leave Gloucester County Justice Center in Woodbury, N.J., after a court hearing.
 MEL EVANS/AP
Ο πατέρας της Ότομν, Άντονι Πασκουάλε (δεύτερος απο αρ.) και η Τσέρυλ Έβανς ακολουθούν τη μητέρα της Ότομν Πασκουάλε, Τσένιφερ Κόρνγουελ (τέλος δ.) και το σύζυγο της Γκρέγκ κατά την έξοδο τους απο το Δικαστικό Μέγαρο της κομητείας του Γκλούτσεστερ, μετά απο μία ακροαματική διαδικασία.

Ο Φολκ έκανε λόγο για το πως το αγόρι ζήτησε απ'το κορίτσι να έρθει σπίτι του πιθανόν για να ανταλλάξει ανταλλακτικά ποδηλάτου , αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί στα αίτια που οδήγησαν στην εγκληματική πράξη εκ μέρους του αγοριού.

"Η πολιτεία ήταν έτοιμη να δεχθεί διαπραγμάτευση της έκκλησης του μικρού αγοριού για κατηγορία επιεικέστερη της κατηγορία για φόνο λόγω των πολύπλοκων περιστάσεων", ανέφερε.

Anita Saunders, Justin Robinson's mother, and her husband Richard Saunders leave their Clayton, N.J., home.
MEL EVANS/ASSOCIATED PRESS
Η Ανίτα Σόντερς, μητέρα του Τσάστιν Ρόμπινσον, και δίπλα της ο σύζυγος της Ρίτσαρντ Σόντερς στη έξοδο τους απο την οικία της οικογένειας η οποία βρίσκεται στο Κλέιτον, Νιού Τζέρσει.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας του αγοριού τη στιγμή του φόνου και της "μειωμένης δυνατότητας" του, δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι ο δικαστής θα συμφωνούσε για τη μεταφορά της δίκης στα δικαστήρια ενηλίκων, είπε ο Φολκ.

Autumn's family members, including her mother (second from r.) and her sister Natalie (far r.) participated in a candlelight vigil before her body was found.
 JOSEPH KACZMAREK/ASSOCIATED PRESS
Η οικογένεια της Ότομν, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της (δεύτερη απο δ.) και της αδερφής της (άκρα δ.) συμμετείχαν σε μία λειτανεία κεριών πριν το σώμα του μικρού κοριτσιού εντοπιστεί απ'τις αρχές.

Την ίδια στιγμή που υπήρχαν διαθέσιμα ιατροδικαστικά τεκμήρια που έφεραν στην επιφάνεια την υπόθεση του θανάτου της Ότομν στο σπίτι του Ρόμπινσον, δεν υπήρχε ξεκάθαρη διαβεβαίωση --- πέραν της παραδοχής και ομολογίας του ίδιου του αγοριού --- ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος που έπνιξε το κορίτσι μέχρι θανάτου, έκανε λόγο ο εισαγγελέας.

Υπό την προϋπόθεση ότι η έκκληση απολογίας του θα γίνει δεκτή, ο Ρόμπινσον έρχεται αντιμέτωπος με ποινή 17ετούς φυλάκισης χωρίς δίοδο διαπραγματεύσης μείωσης της ποινής στα 14 χρόνια τη στιγμή που ο δικαστής θα απεφανθεί για την οριστικοποίηση της τιμωρίας του στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Φολκ θέτει σε ισχύ τη νομική παράμετρο η οποία αναφέρει ότι αν η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στα δικαστήρια ανηλίκων, το μέγιστο της ποινής θα ήταν 20 χρόνια, αλλά θα είχε την ευκαιρία να να κάνει έκκληση αναστολής για λιγότερο απο επτά έτη φυλάκισης.

Police remove a white BMX Odyssey bicycle from a home near where Autumn's body was found in a recycling bin.
TIM HAWK/AP
Η αστυνομία αφαιρεί ένα λευκό BMX Odyssey ποδήλατο απο το χώρο ενός σπιτιού στη τοποθεσία κοντά στο σημείο που είχε βρεθεί το σώμα της Ότομν μέσα σε κάδο ανακύκλωσης.

Ο αδερφός του, Ντάντε, ήταν 17 όταν έλαβε μέρος το περιστατικό και ο οποίος είναι επίσης αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση για την υπόθεση αυτή. Η δίκη του εκκρεμεί στα δικαστήρια ανηλίκων. Λόγω δικαστικής εντολής, ο εισαγελλέας και οι υπόλοιποι εμπλεκομένοι στην υπόθεση δεν επιθυμούν να κάνουν αναφορά και να διαπραγματευτούν τις κατηγορίες. (Pr.Eu: Κάτι σα την υπόθεση του δικού μας Πακιστανού βιαστή ψυχών της Πάρου.)

Vicky Armstrong cries as she watches police investigate the scene where Autumn's body was found in October 2012.
JOSEPH KACZMAREK/AP
Η Βίκυ Άρμστρονγκ καθώς παρακολουθεί τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης απο τις αρχές στο σημείο όπου το σώμα της κόρης της, Ότομν, είχε βρεθεί τον Οκτώβριο του 2012.

Ο δημόσιος υπερασπιστής (Pr.Eu.: Ηνωμένες Πολιτείες, α δημόσιος υπερασπιστής είναι α δικηγόρος ποιου καθήκον είναι να παρασχεθεί η νομικές συμβουλή και η αντιπροσώπευση στους άπορους εγκληματικούς κατηγορουμένους που είναι ανίκανοι να πληρώσουν για τη δικαστική αρωγή.) ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση του Τσάστιν Ρόμπινσον δεν απάντησε στις καταγγελίες.

Ο Τζέιμι Κάιτ, ο συνήγορος υπεράσπιπης ο οποίος εκπροσωπεί τη μητέρα της Ότομν, Τζένιφερ Κόρνγουελ, έκανε μνεία ως προς το τρόπο με τον οποίο ο εισαγγελέας "έπραξε κατά το καλύτερο δυνατόν" σε μία τόσο δύσκολη υπόθεση.

Autumn was last seen leaving her father’s Clayton, N.J., home on a white BMX Odyssey. She was found dead a few days later.
FINDAAUTUMN/VIA FACEBOOK
Η Ότομν είχε θεαθεί την τελευταία φορά κατά την έξοδο της απ'το σπίτι του πατέρα της στο Κλέιτον, Νιού Τζέρσεϊ, σε ένα λευκό BMX Odyssey ποδήλατο. Βρέθηκε νεκρή μερικές μέρες αργότερα.

Ο Νταγκ Λονγκ, ο δικηγόρος του πατέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού, Άντονι Πασκουάλε, έκανε αναφορά στη δυσκολία που αντιμετώπιζε με το να είναι παρόν κατά τη διάρκεια της καταδίκης τη Πέμπτη.

"Ο Κ. Πασκουάλε γνωρίζει ότι όσο βαριά ποινή και να επιβληθεί στο δολοφόνο της κόρης του, το γεγονός αυτό δε θα αποτελέσει κανενός είδους δύναμη ικανή να φέρει τη φέρει μαζί μας πίσω στο κόσμο" ανέφερε ο Λονγκ. "Η μόνη αποκατάσταση δικαιοσύνης για τον Κ. Πασκουάλε θα ήταν να γυρίσει κοντά στο πλευρό μας η κόρη του, Ότομν, ενα πράγμα που δυστυχώς ποτέ δε θα μπορέσει να είναι αλήθεια."

48 ώρες απο την εξαφάνιση του κοριτσιού στις 20 Οκτωβρίου το άψυχο κορμάκι της βρέθηκε αφημένο σε κάδο ανακύκλωσης κοντά στο σπίτι της οικογένειας Ρόμπινσον στο Κλέιτον, μία επαρχιακή κοινότητα σε απόσταση 40 χιλιομέτρων απο τη Φιλαδέλφεια.

Οι αρχές επωφελήθηκαν μέσω της πίστωσης της συνεισφοράς της μητέρας του υπόπτου για την εξέυρεση λύσης όσων αφορά την υπόθεση. Συγκεκριμένα ανέφερε στις αρχές ότι εντόπισε κάτι ύποπτο σε ένα post στο facebook ενός εκ των υιών της, πράγμα που την παρότρυνε να καλέσει τις αρχές. Η κλήση τους οδήγησε στο σώμα και τους γιούς της.

Σε πρώτη φάση, μερικοί απο τους συγγενείς του θύματος παραπονέθηκαν όσων αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες διεκπερατώθηκε η έρευνα των αρχών καθώς και το τρόπο υπό τον οποίο διατελέστηκε η διαχειρίση της υπόθεσης απο πλευράς των εισαγγελέων της κομητείας του Γκλούτσεστερ, η οποία εν τέλει μεταβιβάστηκε στη νομική εποπτεία του Γραφείου Εισαγγελείας της κομητείας του Κάμντεν.

Οι γονείς της Ότομν αργότερα είχαν μία νομική αντιδικία γύρω απο την υπόθεση καταβολής οικονομικής βοήθειας προς τις οικογένειες τους, όταν τελικώς κατέληξαν σε συμβιβασμό δίνοντας ένα τέλος στην αντιπαράθεση.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο.


(ΠΗΓΗ: nydailynews.comΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ)

(Αυτό δεν το ακούσατε ποτέ, την υπόθεση-απάτη Ζίμμερμαν ακόμη την παίζουν τα ειδησεογραφικά δελτία της Ελλάδος!... 16 χρονών δολοφόνος χωρίς αιτία, αυτά είναι τα τελειωμένα εισαγώμενα ούγκανα όμως που χρησιμοποιούνται απο κάθε λογής αριστεριστές και διεθνιστές στο πλευρό τους για τον "αγώνα για τη δημοκρατία, την ισότητα, την ευνομία, τη δικαιοσύνη και την ελευθερία" και σαν μοχλός πίεσης απέναντι στη κοινωνία βεβαίως βεβαίως, ένα έγκλημα για το οποίο δε σύρθηκαν όλοι απ'το πρώτο μέχρι το τελευταίο στο σκαμνί ποτέ και δεν καταδικάστηκαν στο ποσοστό που τους αναλογεί για την παντελώς ανεύθυνη επιτεδευμένη αυτή πράξη τους, σύντομα και στα σπίτια σας, αν όχι ήδη. Αν δύο 16χρονα μπορούν αναίτια τελείως να διαπράξουν κάτι τέτοιο τότε τι θα συμβεί σε μία συντονισμένη ή μη γενικότερη έκρηξη???!!! Αν 8 λυκειόπαιδα μέχρι το σημείο που δεν έχουν συλληφθεί μπορούν να διαπράξουν 4 βιασμούς σε σπίτια και 70 κλοπές με καλάσνικοφ τότε τι μπορεί να συμβεί σε μια γενικευμένη έκρηξη και ποιος μας εγγυάται τι???!!!. Και πήγαν να περάσουν και "αντι-ρατσιστικό", γιατί ακριβώς??? Για να δικαιολογήσουν τ'αδικαιολόγητα παραδεχόμενοι την φύση των μεν νεοεισαχθέντων ανθρωποειδών που τα δε κοκκινοβαμμένα δίποδα έφεραν κατά εκατομμύρια με προπαγάνδα απ'τα νηπιαγωγεία???!!! Κατά τ'άλλα φταίει η "ξενοφοβική", "οπισθοδρομική", "κοινωνικά απαίδευτη" κοινωνία, άντε και μερικά εκατομμυρϊάκια ακόμα για να δείξουμε στο κάθε Τσίπρα και στον Αλαβάνο και το κάθε τυχάρπαστο διανοητικά και πνευματικά νεκρό της κοινωνίας πόσο ανεκτικοί είμαστε για να μην πληρώσουμε τα ακαταλόγιστα τα οποία θα έπρεπε να είχαν καταλογιστεί στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ του προβλήματος αυτού που τόσα χρόνια δεν άφηναν μύγα να κάτσει στο σπαθί τους γι'αυτό το θέμα, και να κουβαλήσουμε στους ώμους μας το βαρύ φόρο και το σκληρό τίμημα της ψυχοπάθειας των ιδίων. Αν η κοινωνία δεν καταρρεύσει οσονούπω απο άλλα πλείστα κοινωνικά/οικονομικά προβλήματα θα καταρρεύσει νομοτελειακά και με μαθηματική ακρίβεια απ'το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη χώρα και το έθνος αυτή τη στιγμή, αυτό του μεταναστευτικού. Ένα ολόκληρο έθνος πρέπει να πληρώσει μέχρις εσχάτων γιατί δεν έγινε σοβϊετία. Το πολύ σοβαρό περιστατικό αυτό, λες και μας έλειπαν εμάς, παρατέθεισε τυπικώς, παραδειγματικώς και για να δοθεί μια καλύτερη συνολική εικόνα των πραγμάτων στο κόσμο ολόκληρο.)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)