ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Thursday, January 30, 2014

ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ»

21/12/13

Οι Χρυσαυγήτες σχολιαστές του Βουλγάρικης Ιδιοκτησίας Defence-net (Χρυση Αυγη-NET) του Βουλγαρου ATANOSOV (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/10/defence-net.html ), έφτασαν στο γελοίο σημείο απόγνωσης και πανικού από τα κείμενα του ιστολογίου μας, που επικαλούνται μέχρι και μασωνικές πηγές προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα… στην ανύπαρκτη συνείδηση τους (υπο πληρη σεληνιασμό και κατοχή από δρακονιανούς)

Και μας έστειλαν να δουμε το παρακάτω  καραστημένο καραμασωνικό άρθρο από ένα site και περιοδικό που απ’όπου και αν το πιάσεις βρωμάει μασωνία:
http://www.apophenia.gr/3684/about-golden-dawn/
Και σάμπως τι προσπαθεί να δείξει αυτό το άρθρο από τους μασώνους - τάχα ειδήμονες –του …αποκρυφισμού και εσωτερισμού (μη χέσω)… Ότι δήθεν η μασωνική υπερστοά «Χρυσή Αυγή» Λονδίνου, και εξωτερικού, δεν έχει δήθεν καμία σχέση με την πολιτική ναζιστική παραφυάδα της στην Ελλάδα, παρά μόνο το όνομα που  …όλως τυχαίως και δήθεν κατά «σύμπτωση» είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με την μασωνική εβραιοσαξονική υπερστοά δρακονιανών μάγων και μέντιουμ της σελήνης «Χρυσή Αυγή» ή Golden Dawn (Λονδίνου) ή Golden Morgenrote (Βερολίνου).

Ε, λοιπόν το παρόν ιστολόγιο ως ενοχλητικό κουνούπι και αγκάθι μπηγμένο και στα 2 μάτια της ναζιστικής θεοσοφικής εταιρείας και των πολιτικών παραφυάδων της, αφού πρώτα διέλυσε και έτρεψε σε φυγή και πανικό το κρυπτοναζιστικό προβοκατορικο ψευτοπατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ. του τριπλού πράκτορα κωλοτούμπα τουρκαλβανού Καρατζαφέρη και τον ανάγκασε να ευνουχίσει – εξαφανίσει τα 4 βέλη από το άρχικο ναζιστικό-φασιστικό σύμβολο του, του «Επεκτεινόμενου Σταυρού»:

ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ: Ευνούχισε τα βέλη!! Διάβαζε: Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_2094.html
Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_11.html
…Τώρα το ίδιο παρόν ιστολόγιο είναι αποφασισμένο να διαλύσει και να τρέψει σε φυγή και πανικό τους κωλοτούμπες προβοκάτορες νεοναζιστές Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη –Χασιδ και να τους αναγκάσει να αλλάξουν το μασωνικής ναζιστικής εωσφορικής δρακονιανής προέλευσης όνομα τους «Χρυσή Αυγή».
Για την ναζιστική χιτλερική καταβολή της πολιτικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγής» δεν χρειάζονται πολλά σχόλια.

Αρκεί η ιδρυτική διακήρυξη και 2-3 άλλες αναρτήσεις μας στην ετικέτα «ΝΑΖΙΣΜΟΣ»
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/drang-nach-osten.html

OI ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ «ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΕ «ΠΑΤΡΙΣ, ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2013/12/oi.html
Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/4.html
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (Α.Ο.Α. + GOLDEN DAWN + O.T.O.)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/golden-dawn-oto.html
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/4.html
ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (4η) ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΓΝΩΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΟΤΙ Ο ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΕΞΕΧΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ («GOLDENE MORGENROTE») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ («GOLDEN DAWN» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ). Ο ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΜΥΗΘΕΙ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΛΑΜΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΟ +/-ZEN ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΡΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΛΗ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ & ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑ.
http://www.newdawnmagazine.com/articles/behold-the-green-dragon-the-myth-reality-of-an-asian-secret-society
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ (ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ) ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΝ ΝΟ.1 ΔΑΣΚΑΛΟ – ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ.

Επίσης σύμφωνα με το βιβλίο "Scarlet and the Beast" του John Daniel, ειδικού στα θέματα μυστικών εταιριών, στο Κεφάλαιο: Η αγγλική μασονία και το σχέδιο με τον Χίτλερ (H «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ), αποδεικνύεται ότι στη μασονική στοά "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" Βερολίνου, άνηκε και ο παθιασμένος με την αστρολογία και τον αποκρυφισμό, Ρούντολφ Ες, ο οποίος ήταν δεξί χέρι του Χίτλερ και μαθητής του Καρλ Χαουσχόφερ (Γεωπολιτικού του Ναζισμού).
Τον Ρουντολφ Ες εκθείαζε η "Χρυσή Αυγή" Ελλάδος σε διάφορα τεύχη των περιοδικών της.
Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» του Βερολίνου αποδεικνύετε επίσης ως μητρική στοά όλων των άλλων θυγατρικών αντιστοών του Ναζισμού, όπως η ΒΡΙΛ Βερολίνου (που την ίδρυσε ο Καρλ Χαουσχόφερ), όπως η μυστική εταιρεία της ΘΟΥΛΗΣ (που ανέδειξε τον Αδολφο Χίτλερ και ειχε και τον Χαουσχόφερ μέσα), όπως η Ανενέρμπε του Χιμλερ κλπ, κλπ. Ολες αυτές οι θεοσοφικές Ναζιστικές αντι-στοές ελέγχονταν και διοικούνταν από το εβραιοσαξονικό εβραιομασωνικό Λονδίνο με απώτερες διαταγές και συντονισμό από την Δρακονιανή Κίνα μέσω του ΖΕΝ του Θιβέτ. (βλ. μύηση στην Ασία και στο Βουδισμό των θεωρητικών του Ναζισμού εβραιομογγόλων Χαουσχόφερ, Λινκολν Φον Τρέμπιτς, κλπ)
Επίσης στο τρίτο τεύχος του περιοδικού της «Χρυσής Αυγής» προωθείτε το προβοκατόρικο δόγμα παγκοσμίου πολέμου του γεωπολιτικού του ναζισμού Καρλ Χαουσχόφερ: «DRANG NACH OSTEN» (ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ) ώστε η Ελλάδα παγιδευμένη ως τύποις ηγέτιδα του «ΝΑΤΟ» και της δύσεως να προκαλέσει την μαζική αντεπίθεση της Κινας και του Συμφώνου Σαγκάης (Ρωσία – Ισλάμ – Κινα) και ολική γενοκτονία Ελλάδας, Λευκής και Μαύρης φυλής στον 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ:
http://hermeticgoldendawnlondon.org.uk/
(ΣΗΜ: ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ - KINEZIKO «ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» (LUNAR CALΑNDΕR) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΛΗΣΕΩΣ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ» ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ Α’ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ - ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ )

ΣΗΜ.: Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣΜΕΝΗ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΕΔΩ ΟΜΩΣ:
https://web.archive.org/web/20130521130735/http://hermeticgoldendawnlondon.org.uk/
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ:
http://www.youtube.com/watch?v=d7emh9KJQ1s

(ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ)
Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΓΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html
Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (G.:D.: ή Golden Dawn) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ (-ΑΡΝΗΤΙΚΗ)“ORDO ADEPTIS ATLANTIS” ΛΟΝΔΙΝΟΥ ή Α.:Α.: ή Α.Ο.Α.  ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.
http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4
4.2 The Order of the GD (Golden Dawn)
4.2.1 Neophyte
4.2.2 Zelator
4.2.3 Practicus
4.2.4 Philosophus
4.2.5 Dominus Liminis

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ 2 ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Νικ Φαρελ (Nick Farell)
Η διασημότητα της Χρυσής Αυγής
Ο Νικ Φαρέλ είναι ο ηγέτης της ναζιστικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αξιωματικός του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής που έχει αρχηγό τον Σικ Σικέρο. Ο Φαρέλ γεννήθηκε στο Μπάνμπουρι στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Γουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ανήσυχος ο Φαρέλ κατά την Εφηβεία, ο ανατράφηκε ως φονταμενταλιστής Χριστιανός. Στα 17 του ήρθε αντιμέτωπος με το κοινωνικό κίνημα Χριστιανικής Ταυτότητας και άρχισε να διαβάζει ότι βρίσκει που αφορά την Χρυσή Αυγή και την Χριστιανική Ταυτότητα. Επίσης ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον στον αποκρυφισμό, και τελικά εντάχθηκε στο Case’s Builders of the Adytum (B.O.T.A)του Πολ Φοστερ το οποίο είναι ένα παρακλάδι της χρυσής αυγής.
Αλλά η τύχη ήταν εναντίον του Νικ Φαρέλ καθώς εντάχθηκε στο εισαγωγικό επίπεδο της οργάνωσης τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Το 1984 έγινε συγγραφέας. Ο Γουιλ Τσεστερμαν, ο αρχηγός της (μυστικής) εταιρείας, δεν εμπιστεύονταν τους συγγραφείς – δημοσιογράφους και σκέφτηκε ότι ο Φαρέλ εστάλθει από τον τύπο για να ξεσκεπάσει τις νεοναζιστικές διδασκαλίες της οργάνωσης. Όταν ο Φαρέλ άρχισε να γράφει έγγραφα βασισμένα σε έγγραφα της B.O.T.A για λόγους εσωτερικής διακίνησης, ο Τσεστερμαν ανησύχησε ιδιαίτερα.
Η τελετουργική δραστηριότητα του B.O.T.A εκτελούνταν στο Τσάπτερ (Chapter), αυτές ήταν ουσιαστικά οι ιεροτελεστίες της Χρυσής Αυγής εκτός των Ενοχιακών που αφαιρέθηκαν. Ο Τσεστερμαν έκανε σαφές ότι ο Φαρέλ δεν θα πρεπε να ενταχθεί στο Τσάπτερ. Ευτυχώς ο Φαρέλ μετακινήθηκε στο Hawkes Bay όπου εντάχθηκε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης ένα Χριστιανικής Ταυτότητας παρακλάδι του Stella Matutina (βλ.παραπάνω), αλλά με μια αποφασιστική ρατσιστική πολιτική στάση. Ο αρχηγός του τάγματος ήταν ο Περσυ Γουιλκινσον, που μαζί με τον Τζακ Τέϊλορ, συνδύασαν το μυητικό σχήμα της Χρυσής Αυγής μαζί με νεοναζιστικές φιλοσοφίες.
Αυτό έδωσε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης μια ασυνήθιστη ισχυρή επιρροή στην κατοπινή μαγική πρακτική του Φαρέλ. Ο Πέρσυ και αρκετοί από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες Νεοναζιστές έδωσαν αρκετές σκέψεις στον Φαρέλ.
Ο Φαρέλ μολαταύτα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους υπηρέτες της Φωτεινής Σχολής της Ντολόρες Ασκροφτ-Νοβίνσκι και μετακινήθηκε στην Βρετανία για να ενταχθεί σε αυτούς. Ενώ ήταν στην Βρετανία ο Φαρελ γνώρισε την ηγετική φιγούρα αυτής της ομάδας, τον Ντέιβιντ Γκονταρντ διαμέσου του Μουρέϊ Λανγκχαμ. Ο Γκόνταρντ δούλευε για την Φιλελεύθερη Καθολική Εκκλησία και εκπαίδευε ορθόδοξους εβραίους Καββαλιστές κάτω από την καθοδήγηση του Z’ev Μπεν Σιμόν Χαλεβί. Ο κ.Φαρέλ, πλέον ένας επιβεβαιωμένα ακραιορατσιστής (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής), σύντομα τερμάτισε την φιλία του με τον Ντέιβιντ Γκονταρντ καθώς ο Φαρέλ απόρριψε την ομοφυλοφιλία του Γκονταρντ και τον εβραικό μυστικισμό.
Το 1997, Ο Φαρέλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου έλαβε μέρος σε μερικά σεμινάρια και μυήθηκε από τον ίδιο τον Σικ Σικέρο, ηγέτη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής και ηγέτη του κοινωνικού ακραιορατσιστικού κινήματος υπέρ της υπέροχης της λευκής φυλής με στενούς συνδέσμους με τη Χρυσή Αυγή το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα μέσω της Μαρίας Βαβατσίκη μιας ελληνίδας που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϋ.
Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαρέλ ανέλαβε την ηγεσία του Βρετανικού Κλάδου του ακραιορατσιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ως ηγέτης του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκατέστησε σχέσεις και επαφές με Βρετανικά Εθνικιστικά Κόμματα και άλλες ακραιορατσιστικές ομάδες. Μετά από λίγο καιρό, ο Φαρέλ μετέβει στην Σόφια, Βουλγαρία όπου έμεινε και συμμετείχε σε συνεδρίες της Ερμητικής Τάξης της Χρυσής Αυγής, γράφοντας διάφορα άρθρα και βιβλία. Το 2008 γύρισε πάλι πίσω στην βρετανία, και πήρε μια πρόσκληση να συμμετάσχει στο «εσωτερικό τάγμα» Χριστιανικής Αποκλίσεως της Χρυσής Αυγής το «Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού».
Το 2007, ο Φαρέλ, μαζί με τους νεοναζί R.A.Gilbert, Tom Clarke (Εκδοτικός Οίκος Thoth) και Michael N. Buckley συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για εγκλήματα μίσους και επίθεσης με το μαστίγωμα ενός νεαρού Αφρικανού μετανάστη, του Kinto Kashasi.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html
ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ “MARIA BABASINGH” ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ, ΗΠΑ.

H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwasingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.
Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)
Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org

ΤΟ ΟΤΙ Η Maria Babwasingh ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

December, 1995 e.v. Key Entry by Darryl Lee Emplit III* O.T.O.. and Jamie Jo McGrann. Greek translation by Maria Babwahsingh.

ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ» ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ EMETIKA ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ Ο.Τ.Ο. (ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS)
ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΒΡΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α., ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΥΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ (GOLDEN DAWN, KAI Ο.Τ.Ο., ΚΑΙ Α.Ο.Α.) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΙ  ΜΑΣΩΝΟΙ (ΗΤΟΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ). ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΗΤΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “HONG” ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΤΡΕΜΠΙΤΣ), ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ (EXPEDITIONS) ΤΩΝ «SS» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ  (http://en.wikipedia.org/wiki/1938%E2%80%9339_German_expedition_to_Tibet)  ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΞΗΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ («SKINHEADS») ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΑΜΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ (!!!) (http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril06.htm), ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ (“WHITE SUPREMACY, WHITE PRIDE”) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ (ΦΙΛΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ) ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΕΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ (ΦΙΛΙΑΣ) ΦΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ : http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html, ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΣΕΡΣΕΥ – ΗΠΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΠΟ «ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟ Ή ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. 
ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

David Griffin Authentic-Golden-Dawn-Thule-Nazi-HOGD
http://www.luckymojo.com/esoteric/occultism/griffinbio.txt
ΓΙΑ ΤΟΝ DAVID GRIFFIN (ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

3. NAZI and Possible Member of Thule Group
Numerous allegations of these ties have been raised. The Thule Group, is the mystical German society determined to invoke the anti-Christ (and the leaders of the SS division of the Third Reich). Much can be found about the Thule Group by searching the web. Griffin has been publicly accused of being a NAZI and a member of Thule. In fact, R.A. Gilbert, the noted Golden Dawn historian publicly claimed to have a photo of Griffin in front of a NAZI flag (an article referencing this action can be found here). One of the earliest posts of this nature, on Sept 6, 1996 came at the heels of some intense anti-semitic and  pro-NAZI postings a few months earlier, as well as attempts to back up his claims using the Bible (May-July, 1996).
Several people have offered compelling arguments that Mr Griffin is not a NAZI. However, given his constant attention to filing suit against parties, it is a wonder that he did not deal with this issue in that manner (a possible explanation -- that the charges could be true!!).

ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο DAVID GRIFFIN ΣΕ ΕΝΑ «ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ» ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ SRIA.ORG (ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΒΛ. ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ)  ΩΣ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ:
http://hermetic-golden-dawn.blogspot.gr/2012/07/exposed-neo-nazis-sria-and-holocaust.html
ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite1_1_18/11/2013_528367
ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, Η ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ»,  ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΗΠΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΕΣ. (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)
Οπότε μετά από όλα αυτά τα καταιγιστικά στοιχεία που παραθέσαμε, τι να μας πουν τώρα από τη σεληνιασμένη ζωή τους και οι ταλαίπωροι απολογητές μασώνοι της ιστοσελίδας:
http://www.apophenia.gr/3684/about-golden-dawn/
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ._
ΕΙΔΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»:

ΕΩΣΦΟΡΟΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»:
ΕΩΣΦΟΡΟΣ - ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»:
Περιοδικό ”Αντεπίθεση”, Tεύχος 5 (Ιανουάριος 2000). ”Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα” – Ύμνοι στον Εωσφόρο και Αντιχριστιανισμός!
http://elegxos.wordpress.com/2013/02/19/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-t%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-5-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC/
Ακολουθεί απόσπασμα από την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος αφού πρώτα δέχτηκε βλακωδώς στο γραφείο  του τον Μιχαλολιάκο και τον ευλόγησε, κατόπιν τάχα «ξύπνησε» και άρχισε να τους πολεμάει, αποδεικνύοντας έτσι και την διπροσωπία του κρυπτοσιωνιστικού ιερατείου (ήξεις αφήξεις):

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, και ιδίως από την αναφορά του κ. Ν. Μιχαλολιάκου στον Ιρλανδό αποκρυφιστή σατανιστή ποιητή W.B.Yeats, διακεκριμένο στέλεχος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής, ότι το όνομα που επέλεξε ο κ. Μιχαλολιάκος το 1985, για την επωνυμία της κίνησής του και το ιδεολογικό περιεχόμενό της είναι δάνειο από το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής στο οποίο πρωταγωνίστησε δραματικά ο γνωστός σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι, που στηρίζεται στην ερμητική Καμπάλα, η οποία είναι έμπνευσις και έργο των Σιωνιστών σατανιστών Ραββίνων και ο οποίος ενοχοποιήθηκε και κατεδικάσθη από την Ιταλική δικαιοσύνη για τελετουργικές δολοφονίες αθώων θυμάτων.

Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος υμνούσε το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου

(ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ + ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ 666:

Νοτης Σφακιανακης - Επιβαλλεται να την στηριξετε την Χρυση Αυγη!!! Σφακιανακης και Χρυση Αυγη με το 666! Η ασχετος η επικίνδυνος για 5 λογους τουλαχιστον:
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/5.html

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ, ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ, ΑΘΕΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ, ΦΡΙΤΕΙ & ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΦΡΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ + ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ!!!! Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΑΥΤΟΣ (ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΧΑΖΟΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ. 
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ: ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΩΣ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ» (ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ «ΕΩΣΦΟΡΟΥ») ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΙΜΩΡΟ «ΙΗΣΟΥ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ 888 (=ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΙΗΣΟΥΣ») ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 200.000.000 ΤΟΥ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ «ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ» ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΩΑΝΝΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». 
ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ).

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ - ΑΡΙΣΤΟΙ.

'Είς εμοί μύριοι, εάν άριστος ήι.'


(ΠΗΓΗ : ellhnkaichaos2.blogspot.gr)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)