ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Tuesday, July 23, 2013

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Ή ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Πλήρης και εώς εσχάτου λεπτομέρειας επιβεβαίωση Ο.Ε.Α. (Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως) περί εντεταλμένης αποστολής Τρικομματικής (ή όπως θα λέγαμε Ελληνοφοβικού Τόξου) σε συνεργασία με ΣΥΡΙ(Ζ)Α και αυταπόδεικτα αναμενόμενου αποτελέσματος πρόωρων εκλογών... τον Οκτώβριο. Διαδώστε κατ'επειγόντως. Παρακάτω παρατίθεται το ιστορικό των εξελίξεων, όσων αφορά εκτός των άλλων και το επικοινωνιακό κομμάτι απο κόμματα, ΜΜΕ και ξένο τύπο:































































(προσωπική σημείωση: αξίζει να δοθεί προσοχή στο προφανές, και στη διευθετημένη πορεία των πραγμάτων ήδη απο τον Μάρτιο, τις προσυμφωνημένες εναλλασόμενες επικοινωνιακές γραμμές των 3ων κομμάτων σε σχέση με το ζήτημα ΕΡΤ και ΣΥΡΙ(Ζ)Α, και με πρόσφατο θέατρο συσπείρωσης συνιστοσών . Αξίζει να δοθεί μια πιο προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες που παρατίθενται εντός των ως άνω συνδέσμων, πλοηγηθείτε στους αντίστοιχους συνδέσμους για τη συνολική εικόνα των πραγμάτων ή τι κάνει "νιάου νιάου στα κεραμίδια" με τις συντονισμένες απειλές για πρόωρες και των τριών κομμάτων δεδομένης της κατάστασης, τη δήθεν αντι-τροικανή στάση, τη παραίτηση ΔΗΜΑΡ, και τα πραγματικά έμμεσα ή άμεσα κίνητρα του κλεισίματος ΕΡΤ και πως διαπραγματευόταν η μεταβίβαση της εξουσίας μέσω κινήσεων αυτοκτονίας από έναν ανίκανο Σαμαρά, που υπόψιν αποτελεί κύριο υπέυθυνο για το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟ 1991-1992 και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ή σε εντεταλμένη αποστολή στην "αντι"-μνημονιακή "αντι"-συστημική ρεζέρβα ΣΥΡΙ(Ζ)Α, κατά πόσον ο Κουβέλης -σε συνεννόηση με το Σαμαρά όπως μπορείτε να δείτε εις τους ως άνω συνδέσμους, άμεσα και βάση του επικοινωνιακού θεάτρου- δεν είχε υπόψιν όλα τα προαναφερθέντα δεδομένα ήδη απ'τον Μάρτιο. Μιας παραδοσιακής Σαμαρικής κωλοτούμπας ζήτημα υπολείπεται η εκλογή του ΣΥΡΙ(Ζ)Α, αν οι ψευδείς εν μέρη κατά πάσα πιθανότητα δημοσκοπήσεις τότε και τώρα, οι οποίες συμβαδίζουν επικοινωνιακά με την εξελισσόμενη εικόνα του όλου παιχνιδιού απ'απαρχής Μαρτίου είναι αληθείς έστω και στο ότι ο ΣΥΡΙ(Ζ)Α ήδη δεν έχει εξαιρετικά μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τα λοιπά κόμματα της Τρικομματικής. Και πολυνομοσχέδιο και πρόωρες εκλογές εν τέλει και ΣΥΡΙ(Ζ)Α όπως είδαμε, απλώς δεν είναι δυνατόν ένας λαός να έχει τόσο χαμηλή μνήμη, πριν κανείς υποψιαστεί τα χειρότερα)


ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΔΟΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ "ΑΠΕΙΛΗ", ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ, ΨΗΦΙΖΩΝ ΜΟΝΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ "ΜΑΓΙΑ" ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗΝ ΑΝΤΙΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ" ΘΙΑΣΟΥΣ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΟΨΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


ΤΑ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΜΕΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΓΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤ'ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΘΌΛΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ, ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ/ΣΤΡΑΤΑΡΧΩΝ (ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΑΡΧΩΝ) ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΟΤΕΡΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΡΕΖΕΡΒΑΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΥΡΙ(Ζ)Α, ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΩΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΜΜΕΝΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΠΟΔΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ.


ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΑΣ Η ΔΗΘΕΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ? ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΠΟΛΑ ΤΟΥ ΒΠΠ' ΣΧΕΔΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ, ΕΣΤΩ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΟΧΙ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΩΣ ΗΘΙΚΟ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ. Η ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ? ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ... ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΝΟ.1 ΕΞΑΓΩΓΕΑ "ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ, ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ? ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΑ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΠΕΙΘΑΡΧΩΝ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ, ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΥΛΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ 1000Π.Χ. ΜΗΠΩΣ? Ή ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ" Ή Η "ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ" ΜΕΤΆ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ? Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΑΣΙΑΣ ΕΙΤΕ/ΚΑΙ ΚΡΑΙΠΑΛΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΑΣΗ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ-ΛΥΣΗ ΠΑΝΑΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...  ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ... ΚΑΤΕΛΥΜΕΝΗ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ, Ή ΔΕ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠ'ΤΟΥΣ... ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ-ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ? ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ, ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΥ ΗΓΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ, Ε ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΦΥΣΙΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.


ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ, ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ, ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΔΕΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΔΕΣ, ΣΝΟΦ-ΝΟΦ, ΑΚΕΛ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΙ ΧΟΤΖΑ (ΙΔΕ ΓΛΕΖΟ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΣΑΧΙΝΗΔΩΝ, ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΜΕΘΥΣΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ "ΜΙΖΕΡΙΕΣ" ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΚΕΝΤΟΝΕΤΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ "ΠΟΛΕΜΑΝΕ" ΓΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΟΣΟΥΣ ΣΙΓΗΣΑΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ, ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΝΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΗΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ, ΤΗΣ ΟΥΛΕΝ, ΕΝΟΣ ΑΣΠΙΔΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΝ ΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 44' (ΠΡΟΣΟΧΗ!: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ), ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ 4ΕΚ ΨΥΧΩΝ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ, ΟΣΟΥΣ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ", ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ/ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ? Ή ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΟ, ΕΝΑ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΤΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΕΝΑ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΟΚΑ, ΜΙΑ ΕΛΔΥΚ, ΕΝΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ ΖΕΡΒΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ? ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΠΟΛΥΚΑΤΗΓΟΡΗΜΕΝΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΜΕΛΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΨΑΘΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ....


ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΥΠΟΨΙΝ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ (ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΜΕ ΟΥΔΕΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗΝ (ΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ) ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, ΕΦΟΣΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΙΣΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟΤΕΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΔΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΣΗ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.




(ή όπως θα λέγαμε μέσω κοινού αστεϊσμού αποκαλύπτονται μεγάλες σπάνιες αλήθειες...)

Και για να μην ξεχνιόμαστε...






(βεβαίως δεν "έσωσε" καμιά Χρυσή Αυγή-Χρυσή Δύση, πριν η ίδια μας δόσει την τελευταία ώθηση προς το αιματοκύλισμα που καρτερικά μας αναμένει, αλλά ο υποτιθέμενος "φόβος" προς αυτήν έστω και όσων αφορά προσωρινές καταστάσεις, γι'αυτό λέμε ότι τα λοιπά όρνια δεν κρατάνε ούτε προσχήματα, τουλάχιστον τα εν λόγω όρνια αναγκάζονται να κρατάνε προσχήματα, αλλιώς θα κλαίγαμε κάποια πράγματα απο τώρα, να είστε σίγουροι, δεν είναι αίτιο αλλά εν μέρη αίτιο-αποτέλεσμα κάποιων παρεκτροπών απ'την οριστική ολίσθηση στο τομέα του κράτους και της ασφαλείας ως εκπυρσοκρότησης μέσα απο τις ρωγμές του συστήματος, και ξεπροβάλλων τεχνητό φως μεν, αλλά φως δε μέσω τακτικής και προσχημάτων στο μαύρο κατάμαυρο πιο μαύρο απ'όλα τα σκοτάδια, το σκότος μιας εν Ελλάδι αμετανόητα δολοφονικής αβυσσαλέα συμπλεγματικής αριστεράς, ακολουθεί μεγάλο αφιέρωμα στη τεκταινόμενη προδοσία και απο μέρους του Μπακογιανικού παραμάγαζου αυτού, όπου η συγκυβέρνηση με ΝΔ δεν αποκλείεται μπροστά στην "απειλή" του ΣΥΡΙΖΑ





Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το "δολοφονικό" περιστατικό στην Παιανία




Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013
| By Κωνσταντίνος Τερζής

Στις 8 Αυγούστου ποιος θα κυβερνάει την Ελλάδα;

Αρκετός κόσμος εδώ (εκτός ΜΜΕ) σχολιάζει και ανησυχεί για τις εξής πρωτοφανείς σουρρεαλιστικές «συμπτώσεις», που δεν έχουν σχολιαστεί από κανένα δημοσιογράφο: 



Στις 8 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, μεγάλη μέρα για τους πιστούς του ΙσλάμΣαμαράς, Βενιζέλος(ίσως) και Αβραμόπουλος θα βρίσκονται εκτός χώρας, στην Ουάσιγκτον. (Ο Αβραμόπουλος θα πάει εκεί πρώτος, για να υποδεχθεί τους άλλους δύο, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο. Ο Βενιζέλος δεν ήταν σχεδιασμένο να πάει, αλλά ενδέχεται τελικά να πάει και εκείνος.) Η χώρα θα μείνει τυπικά ακυβέρνητη. 



Την ίδια μέρακαι ενώ από τη χώρα θα απουσιάζει η πολιτική ηγεσία (και δη ο εδώ ομόλογός του), ο Αχμέτ Νταβούτογλου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα του λειτουργήσουν έκτακτα ένα τζαμί «για να προσευχηθεί», χωρίς καν να υπάρχει δημοτική αστυνομία για να εξασφαλιστεί η τάξη. Δεν θα συναντηθεί με κανένα επίσημο εκτός από τον δήμαρχο, και δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής (πιστευτός) σκοπός του ταξιδιού του. 



Την ίδια μέρα, και ενώ από τη χώρα θα απουσιάζει η πολιτική ηγεσία, έχουν παραχωρηθεί ΟΑΚΑ και ΣΕΦ σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους για να προσευχηθούν, πάλι χωρίς να υπάρχει δημοτική αστυνομία, όπως άλλες χρονιές, αφού φρόντισαν να την καταργήσουν λίγο καιρό πριν. 


Θα κοιμηθούμε ήσυχοι στις  7 του μηνός, τι λέμε;







(Ή ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΖΟΥΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΒΠ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΔΩΘΕΝ "ΟΚ" ΕΝ ΓΝΩΣΕΙΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΑΤΥΠΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΧΑΩΔΕΣ ΟΛΕΘΡΙΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΥΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΝΕΚΡΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΤΡΕΝΟΥ ΑΠ'ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ? ΓΙΑ ΤΟΝ KOLA ΗΔΗ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟ INDY, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ SERVER, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ "ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΕ" ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" ADMINS. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΦΙΜΩΣΗΣ ΓΙΑ INDY, ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ "ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ", ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΑΠ'ΤΗ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΕΠΙ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΜΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΑΡΧΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ... ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ".)

ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΟΣ "ΑΠΙΑΣΤΟΥ" "ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ" ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΥΩΝ" ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΤΗΣ MARFIN

ΓΙΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...






”Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ”
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ

“ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ”
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ


Κάνουμε γνωστό και στους πλέουν ανυποψίαστους τι είχε αποκαλύψει η Ο.Ε.Α., η οποία Ο.Ε.Α. μάλιστα έχει εκθέσει όλο το πολιτικό σύστημα, περί προσυμφωνημένου κλείσιμου ΕΡΤ, πλέον δεν δύναται να θεωρηθεί το αποτέλεσμα που περιγράφεται λανθασμένο σε κανένα πλαίσιο ανεξαρτήτως φορέα αποκαλύψεων:


(μελετήστε και όλους τους υποσυνδέσμους προσεκτικά)
********************************************************************************************************************************************************************************

Υπενθυμίζουμε τις αποκαλύψεις ΟΕΑ περί Συρίας και πως τελικώς βγήκε στην επιφάνεια ως αληθινό το σύνολο των πληροφοριών της περί χρήσης αεριού Σαρίν σαν μέσω προβοκάτσιας απο ΝΑΤΟ και Ισλαμιστές "Αντάρτες" εναντίον Συριακού Στρατού και Άσαντ, μετά απο 6 μήνες και παραδεχομένως απο ξένες πηγές. Ερευνήστε το.

Επίσης, δις επιβεβαίωση ΟΕΑ περί αληθειών αφορούντων την επιστήμη της φυσικής και αστροφυσικής απο τη NASA: http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2532.html


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

(ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΩΣ)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)