ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Tuesday, September 3, 2013

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ REALNEWS (ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΕΝΤΟΣ)

<<Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισυστημική>>
RealNews, αρ. φύλλου 239, 17 Ιουνίου 2013
Του Γιώργου Παγάνη



Ήταν Αύγουστος του 2007 όταν ο «σκληρός» βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αποχαιρέτησε το είδωλό του, Περίανδρο-Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, στο επισκεπτήριο των φυλακών Αλικαρνασσού.
«Ντρέπομαι γιατί εγώ φεύγω και πάω να κάνω μπάνιο, ενώ εσύ είσαι κλεισμένος στη φυλακή και υποφέρεις για εμάς» του είχε πει σχεδόν δακρυσμένος. Πέντε χρόνια μετά, ο Παναγιώταρος δεν «δακρύζει» πλέον όταν ακούει το όνομα Περίανδρος, αλλά αγανακτεί στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής που ο παλαιός του «φίλος και συναγωνιστής» έκανε «αλισβερίσι για να μειωθεί η ποινή φυλάκισης, με αντάλλαγμα την καταγγελία της Χρυσής Αυγής». Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αναφέρονται λεπτομερώς στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ανδρουτσόπουλος, με αφορμή την τηλεοπτική εμφάνιση του βουλευτή και την ανάλυση που έκανε για το δήθεν «αλισβερίσι» με τις δικαστικές Αρχές, «προκειμένου να μειωθεί η ποινή φυλάκισης που εξέτιε».


Η καταδίκη

Ο Περίανδρος καταδικάστηκε για τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Κουσουρή τον Ιούνιο του 1998, έξω απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων, και δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να φωνάζει ότι είναι αθώος και πως δεν είχε καμία συμμετοχή στην επίθεση. Στη μηνυτήρια αναφορά επισημαίνει ότι ο Παναγιώταρος <<γνώριζε ότι είμαι αθώος>>, όμως του φόρτωσε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, αλλά και το <<αλισβερίσι>> που δεν έκανε, για να βγει δήθεν νωρίτερα από τις φυλακές. Ο Ανδρουτσόπουλος καλεί ως μάρτυρες τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά, ενώ θέτει έμμεσα το ερώτημα γιατί ενώ υπήρξαν μαρτυρίες για μια δεκαμελή ομάδα ατόμων που επιτέθηκε στον φοιτητή, τελικά κατηγορήθηκε μόνο ένας και δεν κλήθηκαν άλλοι να καταθέσουν ούτε καν ως μάρτυτρες. Αντίγραφο της μήνυσης  κατατέθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο τον περασμένο Μάιο, και στην Ολομέλεια που ακολούθησε ψηφίστηκε η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Παναγιώταρου, προκειμένου να δικαστεί.
   Για τη Χρυσή Αυγή ο Περίανδρος ήταν ένας <<ζωντανός μύθος του εθνικισμού>>, για τον οποίο οργανώθηκαν πορείες στο κέντρο της Αθήνας με αίτημα την αποφυλάκιση του, ενώ ήταν συνεχείς οι τιμητικές αναφορές των ηγετικών της στελεχών που τον μνημόνευαν σε κάθε δημόσια ομιλία τους. Όλα αυτά σταμάτησαν αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, το 2009, όταν -έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής των 12 ετών που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό- δημοσιοποίησε τις σοβαρές διαφωνίες με τιν πολιτική του Ν.Μιχαλολιάκου και των άμεσων συνεργατών του, που αρχικά απέκρυψαν ότι ο Περίανδρος δεν είναι πλέον μαζί τους. <<Μετά την απόλυση από τις φυλακές απομακρύνθηκα από τη Χρυσή Αυγή για σοβαρούς λόγους και λόγω διαφωνών μου με την πολιτική της οργάνωσης>>, σημειώνει στη μηνυτήρια αναφορά και αποκαλύπτει ότι κάποιοι μέσα από την ηγετική ομάδα Μιχαλολιάκου προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του στον εθνικιστικό χώρο και έστησαν ψεύτικους λογαριασμούς και ιστότοπους στο διαδίκτυο, με κείμενα που δήθεν του ανήκαν: <<Πληροφορήθηκα, όμως, ότι από την οργάνωση, από στελέχη κυρίως αυτής, χρησιμοποιείτο το όνομα μου και υπήρχε η εντύπωση σε αρκετούς ότι συνέχιζα να είμαι μέλος της. Επιπλέον, πληροφορήθηκα ότι από αγνώστους είχε δημιουργθεί εν αγνοία μου λογαριασμός δήθεν δικός μου  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), στο οποίο εμφανιζόμουν να προπαγανδίζω υπέρ της Χρυσής Αυγής και ακόμη περισσότερο να καλώ τον κόσμο να διαπράξει εγκληματικές πράξεις. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τη βαρύτητα του γεγονότος αυτού αν λάβει υπόψη ότι τελούσα (και εξακολουθώ να τελώ, όπως προανέφερα) σε καθεστώς απόλυσης υπό όρο. Όταν το πληροφορήθηκα, κατέθεσα αμέσως μήνυσα στο Τμήμα Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την επομένη ανήρτησσα στο διαδίκτυο, σε φιλικά ιστολόγια, μήνυμα "προς εθνικιστές", στο οποίο διαχώριζα τη θέση μου από τη Χρυσή Αυγή και απαγόρευα τη χρήση του ονόματός μου, ασκώντας συγχρόνως κριτική κατ'αυτής, αλλά και ευχαριστώντας όσους μου συμπαραστάθηκαν, μεταξύ των οποίων και μέλη της Χρυσής Αυγής, και συμβουλεύοντας τους νεότερους συναγωνιστές μου, γνωστούς και αγνώστους, ώστε να μην πέσουν θύματα επιτήδειων>>.


Η μήνυση

Στο κείμενο της μήνυσης φαίνεται καθαρά η οργή του Περίανδρου για τον βουλευτή <<που με γνωρίζει από το 1990 και γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα ότι είμαι αθώος, κατι το οποίο έχει δηλώσει και δημοσίως>>. Άλλωστε, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ανδρουτσόπουλο επισήμαναν στη Real News ότι αυτό που τον ενόχλησε περισότερο ήταν η συμπεριφορά της ομάδας Μιχαλολιάκου, που του χρέωσε κάτι που γνώριζε ότι δεν έπραξε, αδιαφόρησε όταν αυτός δεχόταν απανωτές φονικές επιθέσεις από συγκρατούμενους του στη φυλακή και στο τέλος, μέσω του Παναγιώταρου, του χρέωσε <<αλισβερίσι>>, ενώ εκείνος δεν μίλησε για να μη διαλύσει τη Χρυσή Αυγή.
   Στις 22 Οκτωβρίου του 2012 ο Περίανδρος παρακολούθησε την τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν προσκεκλημένος  ο Παναγιώταρος, ο οποίος κλήθηκε από τον παρουσιαστή να σχολιάσει τα πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής, που αποχώρησαν με σοβαρές καταγγελίες για το κόμμα στο οποίο ανήκει. Ο βουλευτής της Β'Αθηνών ταύτισε την περίπτωση του Ανδρουτσόπουλου με αυτή ενός πρώην Χρυσαυγίτη που κατηγορήθηκε για ληστεία και τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός αριστεριστή φοιτητή. Είπε χαρακτηριστικά για την ποινή φυλάκισης: <<Η ποινή του ήταν πολύ μεγάλη και, για να γίνει πολύ μικρότερη, στο Εφετείο έγινε προφανώς κάποιο τέτοιο αλισβερίσι, γιατί έβγαλε ανακοίνωση και τα λοιπά. Και εξαφανίστηκε βέβαια. Αυτή είναι η δουλειά τους>>. Ο Περίανδρος αναφέρει αναλυτικά στη μήνυσή του τον νομικό του ισχυρισμό για την επίθεση στον Κουσουρή, τον Ιούνιο του 1998, θυμίζει ότι ο Παναγιώταρος γνωρίζει από πρώτο χέρι πως είναι αθώος και επισημαίνει: <<Ο Παναγιώταρος προσέβαλε βαρύτατα την τιμή και την υπόληψή μου, αφού παρουσίασε ότι, προκειμένου να μειώσω την ποινή μου, μετήλθα ανέντιμες και ανήθικες μεθόδους, δηλαδή έκανα "αλισβερίσι" με τις δικαστικές Αρχές στο Εφετείο και επέτυχα με αντάλλαγμα την καταγγελία της Χρυσής Αυγής, μέσα από μία ανακοίνωση, την οποία ανήρτησα στο διαδίκτυο, 27 μήνες μετά τη δική μου στον β' βαθμό, 20 μήνες μετά την αποφυλάκιση μου και μία ημέρα μετά τη μήνυση που υπ'εβαλα κατ'αγνώστων στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος>>. Συμπληρώνει ότι κρατά <<αλύγιστη, αξιοπρεπή και έντιμη στάση, τηρώντας τον προσωπικό μου κώδικα τιμής>> και περιγράφει έναν άλλον Παναγιώταρο από αυτό που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή. <<Λίγο καιρό μετά τον εγκλεισμό μου, ο Παναγιώταρος με επισκέφθηκε στη φυλακή και εξεδήλωσε τη συμπαράστασή του για την άδικη, όπως είπε, δικαστική μου εμπλοκή>>, σημειώνει στη μήνυση και συνεχίζει περιγράφοντας την εικόνα του βουλευτή που τον Φεβρουαριο του 2007, σε εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια, ανέγνωσε το μήνυμα του Περίανδρου μέσα από τη φυλακή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι <<η έντιμη στάση του δεν θα του επέτρεπε "αλισβερίσια" με τον οποιονδήποτε>>.


Απόπειρες δολοφονίας

Εκτός από τη νομική πορεία της υπόθεσης του, ο Περίανδρος περιγράφει τις απόπειρες δολοφονίας, από τις οποίες επέζησε με <<βαριές σωματικές βλάβες και με σκληρή μάχη>>, όπως είχε δηλώσει τότε ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές. Τον Δεκέμβριο του 2005 δέχθηκε επίθεση από πολυμελή ομάδα συγκρατουμένων του και λίγες ημέρες μετά δήλωσε: <<Έσπασαν τα μούτρα τους στα χέρια μου>>. Γράφει στη μύνυση για το συγκεκριμένο περιστατικό <<2-3 μήνες μετά τον εγκλεισμό μου στις φυλακές Αμφίσσης εδέχθην ξαφνική, απρόκλητη επίθεση από πενήντα και πλέον αλλοδαπούς και αναρχικούς>>. Στη συνέχεια επισημαίνει ότι ο Παναγιώταρος γνώριζε <<ότι οι δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, οι οποίες μετετράπησαν σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αφορούσαν σε εκδορές που είχα προκληθεί στα θύματα>> (σ.σ.: της επίθεσης έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων). Συμπληρώνει ότι ο εγκαλούμενος βουλευτής <<γνώριζει ότι είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα συνεργαζόμουν με οποιονδήποτε με στόχο τη μείωση της ποινής μου και γνώριζε πολύ καλά ότι τήρησα τον προσωπικό μου κώδικα τιμής>>. Και κλείνει σημειώνοντας με νόημα: <<Δηλαδή, ο Παναγιώταρος όχι απλώς γνώριζε ότι μετήλθα όποιο μέσον μου παρείχε ο νόμος προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά πολύ περισσότερο πίστευε ότι είμαι αθώος, ακόμη και μετά την καταδίκη μου στον β' βαθμό. Για την ακρίβεια, γνώριζει ότι είμαι αθώος>>.
(Αναμετάδοση/Προσάρτηση Κειμένου: ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, prometheaneuropablogspot.gr,

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)